Η “My Grand Road” και το ΑΤ Νεμέας στο Δημ. σχολείο Αρχαίων Κλεωνών Κορινθίας

Στις 18/2/2022, η My Grand Road σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας, επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας όπου ενημέρωσαν τους μαθητές τόσο σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό μέρος, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Οι μαθητές κατανόησαν τους κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής καθώς επίσης αντιλήφθηκαν τους κανόνες αναγνώρισης των πινακίδων σήμανσης ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα τους. Το πρακτικό μέρος περιλάμβανε οδήγηση ποδηλάτου με κράνος ασφαλείας σε προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο του σχολείου από την My Grand Road.

Τέλος ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αστυνόμος Α’ Τουμπανάκης Δημήτριος απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών που είχαν προετοιμάσει στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Ευχαριστούμε την δραστήρια διευθύντρια του σχολείου την κυρία Φωτιά Αναστασία και τις εκπαιδευτικούς Μπεκιάρη Μαρία, Νικολοπούλου Χριστίνα-Μαρία και Στέφανου Αγγελική για την πρόσκληση και την φιλοξενία στο σχολείο τους καθώς και συγχαρητήρια για τις δραστηριότητες που υλοποιούν στους μαθητές με κοινωνικά θέματα σε συνδυασμό με την εκπαίδευση.

Με εκτίμηση
My Grand Road team

Παρόμοια άρθρα

Back to top button