Η Megara Resins εντάσσει στο πρόγραμμα “Society” ΝΕΜ BC, Βύζα Μεγάρων και «Ψαράδικη Βραδιά»

Δελτίο τύπου της Megara Resins αναφέρεται στην ένταξη φορέων των Μεγάρων στο πρόγραμμα “Society” στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Αναλυτικά:

Η Megara Resins, με αφορμή τα 61 χρόνια λειτουργίας της, εγκαινίασε το νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης « Society» που λειτουργεί ως πυλώνας στήριξης δράσεων και πρωτοβουλιών για την προώθηση του αθλητισμού, του πολιτισμού, της Υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος στην κοινωνία των Μεγάρων.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει στη διατήρηση και την ανάπτυξη όλων αυτών των δράσεων, σε μία παγκοσμίως δύσκολη περιόδο για την οικονομία και την κοινωνία.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα δύο φορείς και μία εκδήλωση του Δήμου Μεγαρέων.

Η πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Βύζας Μεγάρων» κ.Ιωάννα Ρήγα συνυπέγραψε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Megara Resins SA κ.Κωνσταντίνο Φάνη την ένταξη στο πρόγραμμα που προβλέπει την συνέχεια της χορηγίας που παρέχει η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, με στόχο την ανάπτυξη του Συλλόγου, όχι μόνο στις αθλητικές δραστηριότητές του και την προσέλκυση νέων ανθρώπων στον αθλητισμό αλλά και στις κοινωνικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει.

Στο πλαίσιο της ένταξης, η κ.Ρήγα δήλωσε:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες του συλλόγου προς την εταιρεία Megara Resins και στους αδελφούς Κώστα και Χρήστο Φάνη, καθώς για πάνω από μια 10ετία αποτελούν τον βασικό χρηματοδότη μας και η συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας είναι συνεχής και πολυεπίπεδη.
Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχουμε στο πρόγραμμα “Society” της Megara Resins. Οι φίλοι μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι χωρίς τη στήριξη της δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας».

Ο Γενικός Διεθυντής της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος κ. Γεώργιος Μάνταλος, συνυπέγραψε με τον κ.Κωνσταντίνο Φάνη την ένταξη της Εστίας στο πρόγραμμα Society που προβλέπει τη χορηγία της αθλητικής δραστηριότητας, όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν για την ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό και την κάλυψη πάγιων αναγκών της Εστίας.

Για την ένταξη της Ν.Ε.Μ στο πρόγραμμα Society ο κ.Μάνταλος δήλωσε:
«Αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή και ευλογία, η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα “Society” της Megara Resins. Η διαχρονική αγάπη των κ.Κωνσταντίνου και Χρήστου Φάνη για την πόλη των Μεγάρων, αλλά και για τον Οργανισμό μας ειδικότερα, μετουσιώνεται πλέον σε μια στοχευόμενη δράση, σε ένα πρόγραμμα υποδειγματικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με ευεργετικά απότοκα στον κοινωνικό ιστό των Μεγάρων και τους υγιώς αναπτυσσόμενους σε αυτόν οργανισμούς. Η Megara Resins αποτελεί διαχρονικό υπόδειγμα «φωτεινού φάρου», που οδηγεί στην επιτυχία, στην αλληλεγγύη, στην συνεισφορά, στην προσφορά στον έχοντα ανάγκη, καθώς ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς ήταν και είναι πάντοτε παρούσα».

Συνάντηση με τον Διεθύνοντα Σύμβουλο της Megara Resins sa Κωνσταντίνο Φάνη είχε ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταύρος Φωτίου, ο οποίος υπέγραψε τη χορηγία του προγράμματος Society για την καθιερωμένη πλέον, ετήσια «Ψαράδικη Βραδιά» που διεξάγεται στο λιμάνι της Νέας Περάμου. Μία χορηγία που δίδεται με σκοπό τη στήριξη εκδηλώσεων που ενισχύουν τον πολιτισμό, τα έθιμα του τόπου αλλά και την ενδυνάμωση της κοινωνικής επαφής.

Για τη χορηγία, ο κ.Φωτίου δήλωσε:
«Η Megara Resins αποδεικνύει διαχρονικά την έμπρακτη στήριξή της σε υγιείς πρωτοβουλίες του δήμου μας. Το πρόγραμμα Society εναρμονίζεται πλήρως με το στόχο που πρέπει να έχει κάθε δημοτική αρχή. Την κοινωνική συνοχή, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και την πρόοδο. Και είναι σημαντικό, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα να δίνουν βάρος στην πρόοδο, στο μέλλον της κοινωνίας των Μεγάρων».

Μετά την υπογραφή της ένταξης στο πρόγραμμα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megara Resins Κωνστντίνος Φάνης, ανέλυσε τους στόχους του συγκεκριμένου προγράμματος στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Εθύνης και, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Η Megara Resins συνεχίζει να επενδύει στον άνθρωπο. Σε μία περίοδο παγκόσμιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, παραμένουμε πιστοί σε όλα εκείνα τα ιδεώδη που αποτελούν τα θεμέλια για μία κοινωνία που στηρίζει τους νέους της, τους δίνει ευκαιρίες και τους ανοίγει δρόμους. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός δείχνουν έναν τέτοιο δρόμο και θέλουμε να μείνει ανοιχτός και φωτεινός».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button