Η καρδιά του Greek Vibes χτυπάει στα Μέγαρα

Το “party” που ξεκίνησε από τα Μέγαρα έχει ξεσηκώσει 60 και πλέον πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Το φαινόμενο που ακούει στο όνομα «Greek Vibes» είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούν πολύ τη μουσική και τη διασκέδαση. Η παρέα του Στέλιου Γκοσδή μεγάλωσε σιγά σιγά, καθώς όλοι οι νέοι θέλουν να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στην καρδιά του “party”.

Σε κάθε “party” που διοργανώνει η ομάδα του «Greek Vibes» οι κρατήσεις πέφτουν βροχή, τα social media παίρνουν φωτιά και τα μέλη της ομάδας ετοιμάζονται για ακόμη μία βραδιά γεμάτη κέφι.
Το όνομα «Greek Vibes» προδίδει τον ελληνικό κυρίως χαρακτήρα των “party”, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η ξένη μουσική λείπει από τα βράδια όσων ακολουθούν τα νέα αυτά παιδιά.
Ο «κόσμος» της κάθε πόλης, όπως μας λένε τα μέλη της ομάδας, στη συζήτηση που κάναμε μαζί τους, έχει διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις. Ο Στέλιος όμως αντιλαμβάνεται το “vibe” της εκάστοτε πόλης και προσαρμόζει το πρόγραμμά του ανάλογα.

Η ανοδική πορεία της ομάδας είναι πλέον γεγονός, το party έχει ήδη ταξιδέψει εκτός των ελληνικών συνόρων και απ’ ότι όλα δείχνουν, το ταξίδι μόλις αρχίζει!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button