Οι Ενεργοί Πολίτες για τον β’ γύρο των εκλογών

Η Δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων & Νέας Περάμου» εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους πολίτες  που στήριξαν με την ψήφο τους τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ι .Μιχάλαρο και τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αποδοχή του προγράμματος και των θέσεων μας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Είμαστε ο συνδυασμός που τόλμησε να μιλήσει πολιτικά σε αυτές τις εκλογές  καταδεικνύοντας ως υπαίτιους για την υποβάθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης  το Μνημόνιο , το σχέδιο Καλλικράτης και την λιτότητα που επιβάλει η σημερινή συγκυβέρνηση.

 Στην πλειοψηφία τους οι υπόλοιποι συνδυασμοί  προτίμησαν να μεταμφιεστούν σε ‘’ανεξάρτητοι-ακομμάτιστοι’’ και να θάψουν  τα πραγματικά αίτια της σημερινής απαξίωσης  των ΟΤΑ ,κάνοντας αίολες αψιμαχίες  και αόριστες ρουσφετολογικές υποσχέσεις εκμεταλλευόμενοι την ανέχεια και την φτώχεια αρκετών συμπολιτών μας.

Ως «Ενεργοί Πολίτες» δηλώνουμε  παρόντες στις πολιτικές εξελίξεις της πόλης μας και ότι θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο με το καλύτερο δυνατό τρόπο να αγωνιζόμαστε , να αντιπροτείνουμε και να διεκδικούμε.

Τέλος καλούμε τους συμπολίτες μας να καταδικάσουν με την ψήφο τους  την ερχόμενη Κυριακή όσους συντάθηκαν – συγκεκαλυμμένα η μη -με τις μνημονικές πολιτικές που οδήγησαν σε διαλυτικές καταστάσεις τον δήμο και την περιφέρεια Αττικής , καθώς και εκείνους που απέκρυψαν εσκεμμένα την  πολιτική τους ταυτότητα ψηφοθηρώντας για ιδιοτελή συμφέροντα.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» δεν ποδηγετούν και δεν ποδηγετούνται  η ελευθερία και η δημοκρατία είναι το κύριο συστατικό στοιχειό μας εδώ και χρόνια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button