Η έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών ξεκίνησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου

Από την Παρασκευή 7 Ιουνίου έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο πληροφοριακό σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών Intelligent City, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε ο Δήμος Μεγαρέων.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα να μπει στο σύστημα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών του δήμου Μεγάρων, να κάνει αίτηση και στη συνέχεια να παραλάβει ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό που τον ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ.

Η νέα αυτή υπηρεσία κάνει χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο taxisnet. Οι κωδικοί αυτοί χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή στο σύστημα, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού.

Επισκεφθείτε το Intelligent City και υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση για να παραλάβετε από τον υπολογιστή ή το κινητό σας πιστοποιητικό γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης.
Σύντομα θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική έκδοση και άλλων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button