Γρηγόρης Σταμούλης: Το αποτέλεσμα των εκλογών συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης που σφραγίζει την πορεία του Δήμου για τα επόμενα 4 χρόνια

Δήλωση του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη:

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν αυτή την μεγάλη νίκη στις χθεσινές δημοτικές εκλογές, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου, που βοήθησαν σε αυτό.

Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν αποτελεί μόνο μια επιβράβευση για το έργο μας. Αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης, που σφραγίζει την πορεία του Δήμου μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αντίπαλοι μας δεν είναι οι πολίτες, που δεν μας στήριξαν, ούτε καν οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων. Αντίπαλοι μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας. Και τα προβλήματα αυτά δεν έχουν ούτε χρώματα, ούτε παράταξη.

Αγαπητοί συμπολίτες μου, την επόμενη Κυριακή καλούμαστε, να αποφασίσουμε, αν θα προχωρήσουμε μπροστά με πρόγραμμα, εντιμότητα και συνέπεια ή θα γυρίσουμε στο χθες, που τόσο μας ταλαιπώρησε.

Την επόμενη Κυριακή καλούμαστε, να αποφασίσουμε, αν θα βάλουμε το Δήμο μας στο άρμα της ανάπτυξης ή θα επιστρέψουμε στα χρόνια της απραξίας και της απαξίωσης.

Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον του Δήμου μας, ψηφίζουμε για το μέλλον το δικό μας και των οικογενειών μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button