«Γιορτή των Οστράκων» με πλούσιο πρόγραμμα στο λιμάνι της Νέας Περάμου

Η καθιερωμένη πλέον «Γιορτή των Οστράκων» θα λάβει χώρα για ακόμη μια χρονιά στο λιμάνι της Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων, αύριο Παρασκευή στις 23 Ιουλίου και ώρα 21:00.

Μια γιορτή στην οποία κάθε φορά συμμετέχει πλήθος κόσμου και πλήθος χορηγών της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, καθώς και ο Δήμος Μεγαρέων, ο οποίος καλύπτει όλες τις ηχητικές εγκαταστάσεις για τη μουσική επένδυση της γιορτής με ζωντανή μουσική και διάφορα μουσικά σχήματα που την πλαισιώνουν.

Συγκεκριμένοι οστρακαλιείς δίνουν τα μύδια και από τον σύλλογο οστρακαλιέων Νέας Περάμου, με έδρα το Νεράκι, παρέχονται όλα τα υπόλοιπα οστρακαλιευτικά προϊόντα. Τέλος, το ψωμί χορηγείται από τους φούρνους της δημοτικής κοινότητας.

Το εορταστικό πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων της βραδιάς θα ανοίξει η νέα χορωδία ΚΑΠΗ Νέας Περάμου υπό τον μαέστρο Γιώργο Παππά σε ένα 45λεπτο πρόγραμμα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ρεμπέτικη κομπανία ΜιΛαΡε. Τη σκυτάλη, για να κλείσει και τη βραδιά, θα πάρει η λαϊκή ορχήστρα του Χρήστου Χιώτη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button