Εθελοντικός καθαρισμός και ελαιοχρωματισμός χώρων στο 1ο και 3ο νηπιαγωγείο Ν. Περάμου

Στα πλαίσια του εορτασμού της 5ης Δεκεμβρίου – Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Νέας Περάμου και σε συνεργασία με τις Νηπιαγωγούς του σχολείου, διοργανώθηκε «Εθελοντικός καθαρισμός και ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων» του σχολείου.

Η εθελοντική δράση, πραγματοποιήθηκε σε 2 στάδια: το πρώτο, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και το δεύτερο, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014.

Σε συνεργασία με ιδιώτες συμπολίτες μας, συγκεντρώθηκαν από δωρεές, όλα τα απαραίτητα υλικά για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου μας καθώς και τον ελαιοχρωματισμό 2 κοινόχρηστων εσωτερικών χώρων. Όλες οι εργασίες έγιναν εθελοντικά από γονείς, καθώς και την νηπιαγωγό κα Κωνσταντίνα Λώλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του Δ.Σ. και αφιέρωσαν από τον προσωπικό τους χρόνο για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Δωρεές υλικών

  • Μεταλλική κατασκευή για την τοποθέτηση προβολέων στον προαύλιο χώρο του σχολείου, δωρεά του καταστήματος Ιωάννης Ζάλης (Εμπόριο Σιδήρου)
  • 30 λιτρα χρώμα, δωρεά του κου Κων/νου Χονδρογιάννη (γονέας μαθητή)
  • Χρωστικές, πινέλα, σκαφάκια και λοιπά σύνεργα, δωρεά του καταστήματος Θεόκλητος Γεωργαντζάς (Χρώματα – Σιδηρικά)
  • Σίτες για τα παράθυρα του χώρου WC, δωρεά του κου Παναγιώτη Μπόρα (γονέας μαθητή)
  • Εργασίες επισκευής (στοκάρισμα), από τον κο. Αντώνη Διγαλάκη (γονέας μαθητή)
  • Μεταποίηση και καθαρισμός κουρτινών, από την κα Ελένη Μπουλαχάνη (γονέας μαθητή)
  • Καθαριστικά, σκούπες, σακούλες, κλπ., από όλους τους γονείς

Οι γονείς που συμμετείχαν στην δράση:

Δημήτρης Καραθανάσης, Δημήτρης Κακαγής, Νεοκλής Μουλός, Παναγιώτης Μπόρας, Μαρία Πρέππα, Χριστίνα Πετρίδη, Μαρία Τζειλάνογλου, Ελένη Κουκούλα, Αλεξία Ιωάννου, Ελένη Μπουλαχάνη, Ελένη Τσόλη, Ειρήνη Μπρίτσα, Ευφημία Σαλιαγκάκη, Θεανώ Κουτσουβάνου και Αφροδίτη Φουσκαρή.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button