Επιστολή διαμαρτυρίας του Βύζα για την διαιτησία στον αγώνα με την Δόξα

«Αγαπητοί κύριοι,

Ο Βύζας που φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας, είναι μια ομάδα που πρωτοστάτησε στην ίδρυση της ΕΠΣΔΑ όπως όλοι θυμάστε. Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (football league 2 και football league), η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΔΑ.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε με την έγγραφη αυτή επιστολή, αφού δεν περιμέναμε σε ορισμένους αγώνες που παίξαμε, να έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από τους αντιπάλους μας και τις κάκιστες διαιτησίες και μάλιστα από διαιτητές όχι νέους, αλλά έμπειρους και αξιολογημένους.

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις μας για την διαιτησία που στόχο είχαν το καλό της ΕΠΣΔΑ και κατ’ επέκταση την προστασία του πρωταθλήματος, για μια ακόμη φορά, δυστυχώς αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση.

Τρανό παράδειγμα όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής. Δεν έχουμε να αναφέρουμε τίποτα περισσότερο, αλλά να σας παραπέμψουμε στο βίντεο του αγώνα όπου αν το παρακολουθήσετε θα καταλάβετε πως η διαιτησία ήταν εγκληματική σε βάρος μας. Επαναλαμβάνουμε ότι στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, να προστατεύσουμε την ΕΠΣΔΑ αλλά και να φέρουμε και πάλι πίσω τον κόσμο στα γήπεδα ο οποίος δυστυχώς εκδιώκεται με τέτοιου είδους διαιτησίες.

Γνωρίζουμε ότι έχετε την εμπειρία να κρίνετε εάν ένας διαιτητής έχει αδικήσει μια ομάδα και έχοντας ως διοίκηση την δική μας άποψη και κρίση ζητάμε την διαγραφή από τα μητρώα της Ένωσης του διαιτητή που μας έπαιξε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button