Επίσκεψη Σταμάτη Πουλή στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το Θριάσιο Νοσοκομείο

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία Σταμάτης Πουλής στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Σήμερα 26 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας όπου και συζήτησε με το Σωματείο Εργαζομένων και με τους Εργαζόμενους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Εταιρείας και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας. Ανάπτυξη σημαίνει δουλειές, καλές δουλειές για όλους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο όπου συνομίλησε με τη Διοίκηση. Στους χώρους του Νοσοκομείου τον συνόδευσαν ο κ. Μπρέμπος Γιώργος Δ/ντής Καρδιολογίας, και η κα Κωστάκου, Επικουρική Καρδιολόγος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Δυτικής Αττικής είναι πολλά και οι λύσεις θα πρέπει να είναι άμεσες. Η ενίσχυση του Θριασίου Νοσοκομείου σε νοσηλευτικό προσωπικό κρίνεται επιτακτική καθώς οι ελλείψεις του αγγίζουν τις 78. Η ενίσχυσή του σε εξοπλισμό, η άμεση λειτουργία της Μονάδας Εγκαυμάτων και της πισίνας αποκατάστασης αποτελούν προτεραιότητες της επόμενης ημέρας για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν την φροντίδα που τους αξίζει.

Τέλος, επισκέφθηκε και τη λαϊκή αγορά Ασπροπύργου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button