Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων: 12o Φεστιβάλ Μπάσκετ 3on3 και Greece Serbia Camp

Η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά το 12ο 3on3 Basketball Festival το οποίο έχει γίνει πια θεσμός και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλητικά δρώμενα της Δυτικής Αττικής.

Το Φεστιβάλ Μπάσκετ θα διεξαχθεί στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ της Νέας Περάμου (δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου), στις 29-30 Ιουνίου 2018 και οι τελικοί όλων των κατηγοριών θα γίνουν την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 όπου θα γίνουν επίσης και οι διαγωνισμοί επίδειξης, οι βραβεύσεις και η κλήρωση μιας τηλεόρασης LED στα πλαίσια της λαχειοφόρου αγοράς.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται υπο την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων, του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού “ΗΡΟΔΩΡΟΣ” και της Δημοτικής Κοινότητας της Νέας Περάμου.

Το φετινό φεστιβάλ θα τιμήσουν παλιές δόξες αλλά και σύγχρονα αστέρια του Ελληνικού Μπάσκετ.
Στο 3Χ3 θα υπάρχουν κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων, Μίνι, Προμίνι και Νεότερων Ακαδημιών.
Κατεβάστε την Δήλωση Συμμετοχής σε PDF

Σας περιμένουμε όλους στην Νέα Πέραμο 29 & 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018 σε ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ

Αμέσως μετά, την Δευτέρα 02/07/2018 ξεκινά στις 09:00 το πρωϊ το πολύ υψηλού επιπέδου Greece Serbia Camp υπό την φροντίδα του μεγάλου μπασκετμπολίστα Νίκου Χατζή και σε συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές της Σέρβικης Σχολής. Για μία εβδομάδα, αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχουν σε ένα δυναμικό Camp που θα συμβάλλει να αναβαθμίσουν το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης και να βελτιώσουν τις μπασκετικές τους δεξιότητες. Όλοι οι αθλητές θα λάβουν Δελτίο Ατομικής Αξιολόγησης, αναμνηστικό T-shirt, Δίπλωμα Συμμετοχής και μετάλλια θα δοθούν στους νικητές των διαγωνισμών.
Πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις μπορείτε να λάβετε, από τους ανθρώπους του Συλλόγου Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων , την σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/enosineasperamoubasket/) , στο email : [email protected] και στα τηλέφωνα: 6945.72.47.97 και 6972.30.40.46.

Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων, Φεστιβάλ Μπάσκετ, Ιούνιος 2018

Παρόμοια άρθρα

Back to top button