Έναρξη της προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα της ΝΕΜ

Ξεκίνησε την Τετάρτη 20/8/2014 η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος για το πρωτάθλημα της Β ́ ΕΣΚΑΝΑ.
Προπονητής συνεχίζει ο Μάνος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Μαργέτη και Φάνη Κορώση. Χρέη εφόρου ανέλαβε η Πόλυ Κολλιαλή.
Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Δασκαλούδης Ανδρέας, Θεοδόσης Χρήστος, Κουλουριώτης Δημήτρης, Αβραμίδης Γιάννης, Μετζελιώτης Θοδωρής και Ραφαηλίδης Αλέξανδρος.
Προστέθηκαν οι Προσελέντης Σπύρος και Παρασκευόπουλος Δημήτρης.
Προωθήθηκαν από το εφηβικό τμήμα οι Κόμπουλης Τάσος, Μαργέτης Αλέξανδρος, Προύζος Μανώλης, Διπλάρας Γιάννης, Μήτσος Ντίνος, Βαγιανός Μανώλης.
Μια καινούργια χρονιά με πολλά νέα παιδιά στο δυναμικό της ομάδας. Βασικός στόχος της προετοιμασίας και όλης της χρονιάς είναι να δέσει η εμπειρία με τα νιάτα και να προκύψει ένα άρτιο αθλητικό σύνολο που θα στηρίζεται πάνω στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Με αυτό το σκεπτικό η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον κόουτς Παπαδόπουλο πέραν του ανδρικού να έχει και την επιμέλεια και οργάνωση όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Ήδη ο Παπαδόπουλος μαζί με τους προπονητές των ακαδημιών, Ηλία Μπούρη, Τάσο Μωραίτη, Κώστα Μαργέτη, Τάκη Υφαντή και Κορώση Φάνη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό των ακαδημιών.
Φαίνεται να ξεκινά μια νέα εποχή για τις ακαδημίες του συλλόγου με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα για το μπασκετικό μέλλον των παιδιών του συλλόγου.
Οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής θα ξεκινήσουν από τις αρχές του Σεπτέμβρη και κάθε Σαββατοκύριακο στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου.
Ο νεοαποκτηθείς playmaker Σπύρος Προσελέντης δήλωσε:
“Είμαι πολύ ευτυχής που φέτος θα αγωνιστώ με τα χρώματα της ΝΕΜ. Στην ουσία για μένα δεν μοιάζει τίποτε καινούργιο γιατί στο συγκεκριμένο γήπεδο έχω παίξει πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν στη γειτονική Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων και πολλούς συμπαίκτες μου τους γνωρίζω χρόνια. Νιώθω υπέροχα που θα είμαστε συμπαίκτες με τον χρόνια φίλο μου το Θοδωρή το Μετζελιώτη! Μου αρέσει το σκεπτικό και η φιλοσοφία του κόουτς Παπαδόπουλου και πιστεύω πως όλα θα πάνε πολύ καλά. 
Να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά και νομίζω πως θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά.”
Ο κόουτς Μάνος Παπαδόπουλος μας δήλωσε:
“Είναι τιμή για εμένα που συνεχίζω στη ΝΕΜ. Με το ΔΣ του συλλόγου έχουμε μια πολύ άρτια συνεργασία και όλος ο προγραμματισμός μας έχει στόχο σε λίγα χρόνια ο σύλλογος να στηρίζεται κατά βάση στα δικά του παιδιά. Αυτό τον αθλητικό πλούτο της πόλης των Μεγάρων με τα 160 παιδιά στις ακαδημίες – που φέτος υπολογίζουμε να είναι πολύ περισσότερα – είναι υποχρέωση όλων μας να τον εκμεταλλευτούμε για το καλό των παιδιών, του σωματείου αλλά και της πόλης γενικότερα. Και να ξέρετε πως δεν είναι και πάρα πολλά τα σωματεία με αυτό τον πλούτο και αυτές τις συνθήκες. Στο ανδρικό τμήμα με τις προσθήκες των νέων παικτών, τον περσινό κορμό και τα παιδιά που ήρθαν από τους εφήβους μας, εκτιμώ πως θα έχουμε μια πολύ αξιόμαχη ομάδα. Θέλει πολύ δουλειά όμως και με υπομονή να είστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα έρθουν πολύ σύντομα.
Πιστεύω πολύ σ αυτήν την ομάδα, σ αυτά τα παιδιά!”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button