Εκλογές ΝΔ Μέγαρα: Μεγάλη προσέλευση και μικροεντάσεις

Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά σε όλη τη χώρα. Στα Μέγαρα η κάλπη στήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ όπου η προσέλευση ήταν μεγάλη.

 

Δεν έλλειψαν οι μικροεντάσεις, όταν παρερευρισκόμενοι ζήτησαν από έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να ψηφίσει να αποχωρήσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: "Να πας στο κόμμα σου να ψηφίσεις", υπονοώντας προφανώς πως επρόκειτο για «δηλωμένο» ψηφοφόρο άλλου κόμματος. Ο άνδρας αποχώρησε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο σοβαρότερο επεισόδιο. Η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε στις 14:00 ότι «σκεφτόμαστε να δώσουμε παράταση μιας ώρας και οι κάλπες να κλείσουν αντί στις 19:00, στις 20:00». Ο ίδιος απέδωσε την πρόθεση αυτή της ΚΕΦΕ στη μεγάλη συμμετοχή, καθώς και στις ουρές που σχηματίζονται λόγω της διαδικασίας καταγραφής των ψηφοφόρων.
 
Ο κ. Τραγάκης ευχαρίστησε τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ «που μαζικά και συγκινητικά» προσέρχονται στις κάλπες για να τιμήσουν τη δημοκρατία και να ασκήσουν το δικαίωμά τους να ψηφίσουν για τον πρόεδρο της ΝΔ.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Συγγρού, από τις 07:00 έως τις 15:00 ψήφισαν περί τους 225.000 πολίτες, κάτι που στους επιτελείς της παράταξης εμπνέει αισιοδοξία για τον τελικό αριθμό ψηφοφόρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button