Εκδήλωση με θέμα: «Δεν τρέχω στην πόλη μου» στη Νέα Πέραμο

H Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. Κούρος συνδιοργανώνει με την Δ.Κ. Νέας Περάμου του Δήμου Μεγαρέων και με την υποστήριξη των Προσκόπων Μεγάρων, της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ), της Λέσχης Αυτ/των Start Line, εργαστήρι οδικής ασφάλειας με την ονομασία «Δεν τρέχω στην πόλη μου» (Νέα Περαμο)  στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών Απο-Δράσεων της Δ.Κ. Νέας Περάμου. 

     

Συγκεκριμένα θα δημιουργηθεί πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για μικρούς και μεγάλους φίλους ,όπως και εκπαιδευτικά περίπτερα. Θα μπορούν οι συμμετέχοντες να ζωγραφίσουν , να χρωματίσουν ,να κατασκευάσουν στα εκπαιδευτικά περίπτερα και στη συνέχεια να κάνουν μια ασφαλή βόλτα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και αφού <<επιτύχουν>> στις δράσεις θα τους απονεμηθεί δίπλωμα οδήγησης ποδηλάτου και κάθε παιδί θα πάρει και αναμνηστικό δώρο . Για τους γονείς- συνοδούς των παιδιών θα μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση αγωνιστικών οχημάτων που θα βρίσκετε στο Λιμάνι.

 

Όμορφη μουσική θα συντροφεύει την εκδήλωση. 

 

Τόπος: Λιμάνι Νέας Περάμου

 

Χρόνος: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 

 

Ώρα: 19.00- 23.00 

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές δράσεις του Τμήματος Οδικής Ασφάλειας του Κούρου, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων . 

 

Υπεύθυνος της εκδήλωσης: Γιαννόπουλος Σωτήριος 

πληροφορίες στο τηλ.: (+30) 6983671266

email.: [email protected]

""

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button