Εγκαίνια για το Tempo the wellness concept [βίντεο]

«Δεν είναι απλώς ένα γυμναστήριο, είναι ιδέα, είναι... όραμα»

Το Tempo Fitness And Martial Arts Center στα Μέγαρα μεγάλωσε και επεκτείνεται δημιουργώντας το Tempo the wellness concept το οποίο και εγκαινιάστηκε την Κυριακή 19 Μαΐου σε κλίμα ζεστό και γιορτινό. Πώς να μην γιορτάσει κανείς μία προσπάθεια που βρίσκει ανταπόκριση από τον κόσμο, ο οποίος του δίνει τη δυνατότητα και την ώθηση να μεγαλώνει και να εξελίσσεται… στο απόλυτο Tempo the fitness concept.

Το ολοκαίνουργιο Tempo the wellness concept προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γυμναστηρίου εξιδεικευμένων γυμναστικών, πρεσσοθεραπείας και Sοlarium. Στοιχείο και χαρακτηριστικό που το καθιστά ξεχωριστό είναι η εξειδίκευσή των έμπειρων γυμναστών σε αεροβική, κρεβάτι πιλάτες (pilates) και θεραπευτικό πιλάτες (pilates).

Το Tempo the wellness concept είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο άσκησης, αποκατάστασης και ευεξίας σε κεντρικό σημείο της πόλης των Μεγάρων, προσφέροντας μία ευχάριστη, αποτελεσματική και μοναδική εμπειρία γυμναστικής και ευεξίας. Οι ιδιοκτήτες, Γιάννης και Κωνσταντίνα Γκιώνη, στοχεύουν στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την υγιεινή ζωή και την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης. Δημιούργησαν για σας ένα υγιεινό, σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον για άσκηση, προωθώντας την κουλτούρα της ευεξίας και της φυσικής υγείας.

Μέσα από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τον άκρως ποιοτικό εξοπλισμό του, το Tempo the wellness concept παρέχει όλες εκείνες τις δυνατότητες και προϋποθέσεις σε όσους το επιθυμούν για να επιτύχουν τους στόχους τους στον τομέα της καλλιέργειας του σώματός τους.

Η επένδυση στον καινούργιο αυτό χώρο δεν ικανοποιεί κάποια ανάγκη δημιουργίας για ακόμα ένα γυμναστήριο. Πηγάζει από την ανάγκη του Γιάννη και της Κωνσταντίνας να δημιουργήσουν μία πολύ συγκεκριμένη πλατφόρμα υγείας και ευεξίας που στοχεύει στην προώθηση μιας υγιούς και ισορροπημένης ζωής. Το tempo the concept δεν είναι απλώς ένα γυμναστήριο. Όπως το λέει και ο χαρακτηρισμός concept, είναι μια ιδέα, ένα όραμα θα μπορούσε να το πει κανείς. Γιατί, αυτό που ενδιαφέρει τους δημιουργούς του είναι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων και να τους ωθήσουν στη γυμναστική κουλτούρα δια βίου ζωής.

«Εδώ και μια 6ετία στον χώρο του fitness γνωρίζουμε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, την έλλειψη ελεύθερου χρόνου, καθώς και τις παθήσεις που αντιμετωπίζει ο μαζικός αθλητισμός και έχουμε ό,τι χρειάζεται αλλά και τη γνώση, για να σας αναλάβουμε και να βγάλουμε εις πέρας την αποστολή μας.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε με απόλυτη συνέπεια την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκγύμνασης, για να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μελών μας και δημιουργούμε προγράμματα εκγύμνασης και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες και στόχους κάθε μέλους» δηλώνουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ο Γιάννης και η Κωνσταντίνα Γκιώνη του νέου τους οράματος που ακούει στο όνομα… Tempo the wellness concept.

Θα τους βρείτε στα γυμναστήρια Tempo the fitness concept.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΟΡΓΑΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ, PERSONAL and GROUP TRAINING, EMS TRAINING, PILATES, KICKBOXING στην οδό Κουκούλη 8 και στο τηλέρωνο 2296 027978.

Tempo the wellness concept: SOLARIUM, PRESSOTHERAPY, PILATES REFORMER, CLINICAL PILATES, MASSAGE
Στην οδό Μινώας 29 και στο τηλέρωνο 2296 111154.

#advertorial

Παρόμοια άρθρα

Back to top button