Εγκαίνια για το νέο κατάστημα Centro στα Μέγαρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος CENTRO, στα Μέγαρα, στο 42ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Η CENTRO, ένα brand της Nikolidakis Group, είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, με 50 χρόνια εμπειρία στο χώρο του επίπλου κουζίνας και ντουλάπας και με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα. Διαθέτει 30 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και παρουσία σε πάνω από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της, τις μεγαλύτερες στον κλάδο του επίπλου κουζίνας στην Ελλάδα, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία, αναλαμβάνει εκτός των άλλων και μεγάλα project για οικιστικά ή τουριστικά έργα σε όλο τον κόσμο.

Παρακολουθήστε στιγμές από τα εγκαίνια του νέου Centro στα Μέγαρα:

Σε μία βραδιά με βασικό συστατικό την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design, η CENTRO εγκαινίασε ένα πρότυπο κατάστημα υψηλής αισθητικής, συστήνοντας στο κοινό μία μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές προτάσεις για την κουζίνα, την ντουλάπα και το καθιστικό, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δυναμικής της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αρχιτέκτονες, designers και επαγγελματίες του χώρου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Μεγαρέων, κ. Γρηγόρης Σταμούλης.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων, παρευρέθηκε και ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος ο οποίος πραγματοποίησε ένα ολιγόλεπτο μαγειρικό event, μοιράζοντας με τους καλεσμένους μυστικά για την τέλεια ιταλική πίτσα και το αγαπημένο γλυκό σε όλους, cheesecake! Ο γνωστός σεφ έχει δημιουργήσει τη δική του κουζίνα στην CENTRO, που έμελλε να αποτελέσει και την έναρξη μιας επαγγελματικής σχέσης με το brand!

Οι καλεσμένοι σχολίασαν θετικά την παρουσία της CENTRO στα Μέγαρα και ευχήθηκαν να συνεχίσει δυναμικά την πορεία της.

Η CENTRO ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στο event και την τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο αλλά και τα τοπικά μέσα και τους δημόσιους φορείς για την υποστήριξή τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button