Έγινε η επίδειξη Ταεκβοντο από τον ΣΓ Μεγάρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του συλλόγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 στον παιδότοπο ΄ΚidsinAction΄, στον δρόμο της Πάχης. Η εκδήλωση είχε σκοπό να ευχαριστήσει όλους όσους υποστήριξαν τον σύλλογο και αυτή την χρονιά, να τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες του  και να σηματοδοτήσει την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων όπου θα συνεχίσουν κανονικά με μια παύση την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλίσει τον παιδότοπο για να απολαύσει το εντυπωσιακό θέαμα που πρόσφεραν όλα τα τμήματα του συλλόγου μικροί και μεγάλοι με τεχνικές υψηλού επιπέδου Taekwondo, KickBoxing και αυτοάμυνας, στο τέλος το κοινό τους επιβράβευσε  με ένα θερμό χειροκρότημα.

Οι προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των τμημάτων στις επιδείξεις που είχαν προετοιμάσει και υποσχέθηκαν πως και την επόμενη αθλητική σαιζόν θα εργαστούν με το ίδιο πάθος και την ίδια συνέπεια ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

sg_megaron_June2013

Παρόμοια άρθρα

Back to top button