«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάριος Ρεντίφης

Σε ηλικία 33 ετών έφυγε σήμερα τα ξημερώματα ξαφνικά και απροσδόκητα ο δημοσιογράφος και συμπολίτης μας, Μάριος Ρεντίφης σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του στον τοπικό δημοσιογραφικό χώρο.

Ο Μάριος Ρεντίφης εργάστηκε σε τοπικά μέσα όπως οι εφημερίδες «Αιχμή» και «Άποψη» ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Θέογνις». Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Ενημέρωση Μεγάρων» η οποία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατό του:

«Φέτος για μας στην Ενημέρωση η Μεγάλη Παρασκευή ήρθε μια βδομάδα νωρίτερα, χάσαμε ξαφνικά, στα χρόνια του Ιησού, τον συνεργάτη μας δημοσιογράφο Μάριο Ρεντίφη. Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι απ’ την ξαφνική απώλεια του… Καλό ταξίδι Μάριε, δεν θα σε ξεχάσουμε…»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον εκδότη της εφημερίδας «Ενημέρωση Μεγάρων», Άγγελο Βασίλαινα:

«Σήμερα, τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Απριλίου 2020, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Μάριος Ρεντίφης σε ηλικία 33 ετών.

Ο Μάριος Ρεντίφης ήταν εργαζόμενος τα τελευταία χρόνια στην εφημερίδα «Ενημέρωση Μεγάρων» ως δημοσιογράφος και στο δημιουργικό τομέα. Είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας, γράφοντας και συμμετέχοντας. Είχε διατελέσει και Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις» και ήταν, γενικότερα, ένας κοινωνικός, καλόκαρδος, ευγενής, νέος συμπολίτης μας.

Ήταν ένας εξαιρετικός συνάδελφος που όλοι θα θυμόμαστε για πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Έφυγε από κοντά μας εντελώς απροσδόκητα. Η λύπη μας δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Σήμερα είναι ημέρα πένθους για όλους μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Αιωνία του η μνήμη.

Ο εκδότης της Ε Άγγελος Δ. Βασίλαινας
και όλοι οι συνάδελφοι του Μάριου»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από εφημερίδα Αιχμή

“Εφυγε” ο δημοσιογράφος Μάριος Ρεντιφης
Τα απροσδόκητα συμβάντα πολλές φορές μας αναγκάζουν να αναρωτιομαστε… “γιατί”;
Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν αναρωτιομαστε για το χειρότερο, που είναι ο θάνατος…
Με θλίψη λοιπόν αναρωτιομαστε και εμείς “γιατί” τόσο ξαφνικά “έφυγε” νωρίς για μια άλλη γειτονιά, την “γειτονιά των Αγγέλων” ο νεαρός δημοσιογράφος Μάριος Ρεντιφης.
Το θλιβερό αγγελμα του θανάτου του συγκλόνισε όλους όσους τον γνώριζαν, καθώς ο Μάριος – και λόγω επαγγέλματος–ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός και ευρύτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων.
Ο 33χρονος δημοσιογράφος έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα μέσα από την ΑΙΧΜΗ, ενώ μετέπειτα εργάστηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ επί ιδιοκτησίας της κ. Μερόπης Δολλα.
Η επαγγελματική του διαδρομή συνεχίστηκε στην εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όπου εκτός από το δημοσιογραφικο κομμάτι είχε συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι.
Χάσαμε ένα νέο άνθρωπο, ευγενή, καλόκαρδο και πάνω απ όλα έντιμο και σωστό επαγγελματία.
Η θλίψη όλων μας και στην ΑΙΧΜΗ όπως και σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ είναι μεγάλη.
Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του.
Μάριε Καλό Παράδεισο.
Θα σε θυμόμαστε για πάντα!
Η ομάδα της ΑΙΧΜΗΣ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Θέογνι

Σήμερα, έφυγε από τη ζωή ένα σημαντικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ο Θέογνις”, ένας φίλος καλός, ο Μάριος Ρεντίφης.
Ο Μάριος διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ο Θέογνις” (2018-2019) και κατά την προεδρεία του το κτίριο που στεγάζει τον Σύλλογο ανακαινίστηκε εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς επίσης ανανεώθηκε με υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Επιπλέον, πλήθος εκδηλώσεων έλαβαν χώρα με μεγάλη επιτυχία.
Εκτός από πρόεδρος διετέλεσε επί σειρά ετών, όπως και φέτος, ενεργό μέλος. Πάντα δημιουργικός και με καινοτόμες ιδέες, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να συμβάλει στην ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και στην μεταλαμπάδευση των παραδόσεων και ηθών στους νέους της πόλης μας.
Καλοσυνάτος, ευγενικός και με πολύ χιούμορ, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να συνεισφέρει με όποιο τρόπο μπορούσε, αφαιρώντας ακόμα και ώρες από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο του.
Είχε ακόμα πολλά να προσφέρει και να δώσει στον τόπο μας, να πραγματοποιήσει τα όνειρα του ως νέος άνθρωπος, αλλά η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι..
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αυτό το γλυκό χαμόγελο και την ευγενική παρουσία του.
Αιωνία του η μνήμη.
Τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button