Ευχαρηστήριο μήνυμα της ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου

Το Δ.Σ του συλλόγου ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου εκπροσωπούμενο νομίμως από τον πρόεδρο Μπουραζέρη Μελέτιο , θέλει να συγχαρεί τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας βόλεϊ ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στη Volley Leaque.Η ομάδα μας ήταν η πρώτη εκ των δυο ομάδων που ανήλθαν στην μεγάλη κατηγορία μιας και ήταν αήττητη για όλη τη σεζόν.

 

Μετά από συνεχή προσπάθεια και ατέλειωτες ώρες δουλειάς η ομάδα και ο σύλλογος κατάφερε φέτος την υπέρτατη διάκριση στα αγωνιστικά δρώμενα όχι μόνο του τόπου αλλά και της δυτικής Αττικής , υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τα πλάνα που είχαν τεθεί προ 2 ετίας.

 

Η διαδικασία επιλογής τόσο των αθλητών όσο και των ατόμων που συντέλεσαν στην επιτυχία και στην κατάκτηση του τίτλου , στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και πάντα με γνώμονα την ανάδειξη του αθλήματος του βόλεϊ , που «παραδοσιακά» υφίσταται εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας.

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τη δημοτική αρχή της πόλης για την ουσιαστική στήριξη στην επίτευξη του εν λόγω στόχου καθώς και για την παρουσία τόσο του δημάρχου κ. Σταμούλη όσο και των τοπικών αρχόντων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στην πόλη του Βόλου.

 

Ευχαριστούμε θερμά  τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα. Σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους απέκτησαν ουσία και αντικείμενο.

 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας από την πρώτη στιγμή που αυτή ξεκίνησε.

 

Όλους εκείνους που χειροκρότησαν και υποστήριξαν την «ιδέα» και φιλοσοφία του Δ.Σ και των αθλητών για να γίνει το βόλεϊ αφορμή για τη διαφήμιση και προβολή της πόλης μας .

 

Τέλος οποιαδήποτε διατύπωση και θέση πέραν της συγκεκριμένης ανακοίνωσης , αφορά προσωπικές εκτιμήσεις και θέσεις και ουδεμία ταύτιση έχουν με το σύλλογο Α.Π.Σ Κύζικος Νέας Περάμου.

 

Ευχαριστούμε όλους εκείνους οι οποίοι αργά ή  γρήγορα πίστεψαν στο «όνειρο» που τελικά πραγματοποιήθηκε!

 

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που τους ανήκει το τρόπαιο και σε αυτούς είναι αφιερωμένη η άνοδος: Γιάννης Λάιος , Αλέξανδρος Λάιος , Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, Θεόδωρος Μπεκιάρης, Σταύρος Κατσανεβάκης, Νίκος Κρετσής, Νίκος Κοάνας, Άκης Ασπιώτης, Διονύσης Λυκουρέσης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Θεόδωρος Τσαδήμας, Ανδρέας Πεφάνης, Στέλιος Νικηφορίδης, Θεόδωρος Πλεμμένος, Γιώργος Δρογκάρης , Μιχάλης Ποντικίδης, Αλέξανδρος Κεχαγιάς.

 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους και καλή πορεία στην ομάδα μας!!!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button