Σχεδόν 90 χρόνια από την ίδρυση του Βύζα

Ο Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων οδεύει προς την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ημερομηνία της ίδρυσής του.

 

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος 2017-2018, θα είναι μια χρόνια ορόσημο για τον σύλλογο, τους φιλάθλους μας και την πόλη των Μεγάρων.

 

Μέσα σε αυτά τα 90 χρόνια, ο Βύζας έχει εκπροσωπήσει επάξια την πόλη μας και όλη την Μεγαρική κοινωνία σε όλες τις γωνίες της χωράς μας. Ακόμα και τώρα που η ομάδα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία  Ε.Π.Σ.Δ.Α. αισθανόμαστε καθημερινώς την συμπάθεια του φίλαθλου κοινού σε οποιοδήποτε γήπεδο αγωνιζόμαστε μαζί με τις ευχές τους για γρήγορη επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες όπως αρμόζει στην ομάδα του Βύζαντα, στην ομάδα της πόλης μας.

 

Τα βήματά μας είναι σταθερά και οι στόχοι μας στρατηγικά προγραμματισμένοι. Η ομάδα αναδιοργανώνεται σε όλους τους τομείς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η δουλειά όλων αυτών που ανήκουν στην οικογένεια του Βύζαντα θα φανεί και στους απλούς φιλάθλους, έχοντας φυσικά απόλυτη γνώση για την πιθανή απογοήτευση που αισθάνονται για τα φετινά αποτελέσματα καθώς επίσης και για την αγάπη που τρέφουν γα την ομάδα.

 

Στις αρχές της θητείας μας ως νέα διοίκηση παραλάβαμε έναν σύλλογο στα πρόθυρα της διάλυσης και πρώτος μας στόχος ήταν να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις συνθήκες έτσι ώστε αρχικά η αντρική ομάδα να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας Ε.Π.Σ.Δ.Α. (Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής) και συγχρόνως να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων των ακαδημιών μας.

 

Οι ακαδημίες του συλλόγου-οι οποίες πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα που  συμμετέχουν- δουλεύουν πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα με εξειδικευμένους προπονητές, διατροφολόγους, ψυχολόγους κ.ά..

 

Ήδη 8 ποδοσφαιριστές από την ομάδα των νέων πλαισιώνουν το αντρικό τμήμα της ομάδας μας και συνεχίζουμε με στόχο μέσα στα 2 επόμενα χρόνια να προστεθούν και άλλοι 2 – 3.

 

Διοικητικά, η νοικοκυροσύνη του συλλόγου ήταν ο πρώτος και κύριος στόχος μας, έργο το οποίο ολοκληρώνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Βύζας πλέον ανακτά το κύρος του και την εμπιστοσύνη που είχε χαθεί στους ποδοσφαιρικούς κύκλους σε όλη την Ελλάδα.

 

Δημιουργήσαμε το τμήμα επικοινωνίας και μάρκετινγκ το οποίο εργάζεται μεθοδικά έτσι ώστε η ομάδα, να προβληθεί, να ελκύσει επενδύτες και να συνάψει σχέσεις ανταλλαγής τεχνογνωσίας, ιδεών και αθλητών με ομάδες και οργανισμούς στην Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου (www.byzasfc.gr), αν και ακόμα βρίσκεται σε δοκιμαστική μορφή (Beta), έχει μεγάλη ανταπόκριση και επισκεψιμοτητα και στοχεύει να αποτελέσει πληροφοριακό κόμβο του συλλόγου, των τοπικών επιχειρήσεων και της πόλης των Μεγάρων.

 

Αναβαθμίσαμε την λειτουργικότητα των κοινωνικών δικτύων (social media)  προσθέτοντας επίσης ενεργούς λογαριασμούς σε διάφορες εφαρμογές (Twitter, Instagram κ.ά.). Δημιουργήσαμε αναλυτική δημογραφική μελέτη με στόχο την εύρεση χορηγών για την ομάδα αλλά και την τοπική κοινωνία.

 

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει και τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας. Σε αυτό το στάδιο ανασυγκρότησης της ομάδας, η διαβίωσή της  βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις δωρεές και τις χορηγίες φίλων του συλλόγου.

 

Από τις πιο οικονομικά σημαντικές όπως αυτή των κυρίων Φάνη και του κύριου. Μαρτίνου, στους επιχειρηματίες που δώρισαν υλικό στα τμήματα του συλλόγου και σε αυτούς που αθόρυβα βοήθησαν χρηματικά την ομάδα, θα θέλαμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε και είμαστε σίγουροι πως σε οποιοδήποτε προσπάθεια μας θα είναι πάντα στο πλευρό μας.

 

Τέλος ευχαριστούμε εσάς, τους φίλους της ομάδας. Ο Βύζας αλλάζει σελίδα σε αυτή την πολύχρονη και υπερήφανη παρουσία του. Όλοι μαζί, θα ξανακάνουμε τον Βύζα Μεγάρων διοικητικά ισχυρό, οργανωτικά υγιή, οπαδικά δυνατό και αγωνιστικά πρωταγωνιστή. Τα βήματά μας είναι προγραμματισμένα και σταθερά. Οι στόχοι  μας μεγάλοι.

 

Πάνω από όλα όμως είναι η αγάπη, το πάθος, η πίστη και η υπερηφάνεια που όλοι μαζί αισθανόμαστε  για την ομάδα  μας, την ομάδα της πόλης των Μεγάρων.

 

Πάντα Βύζας

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ Του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button