Ευχαριστήριο Λαϊκής Συσπείρωσης Μεγάρων

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ευχαριστεί το λαό των Μεγάρων και της Ν. Περάμου που την τίμησε με την ψήφο του και της έδωσε μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο συσχετισμός δύναμης που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές δε δίνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για το λαό, ότι κάτι θα αλλάξει προς όφελός του. Αντίθετα, ετοιμάζονται και θα εφαρμόσουν νέα εξοντωτικά μέτρα που θα οδηγήσουν στην ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωσή μας.

 

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον, αισιόδοξο μήνυμα αποτελεί η εκλογική ενίσχυση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και η ενδυνάμωσή της. Διαβεβαιώνουμε όλους τους πολίτες πως δε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του λαού και για την ανακούφισή του, από όποια θέση κι αν βρεθούμε, είτε μέσα στο Δημ. Συμβούλιο με τον Αντώνη Χοροζάνη είτε στους δρόμους, στις πλατείες, στους χώρους εργασίας.

 

Δε θα πάψουμε να παλεύουμε για τη δημιουργία μιας Μεγάλης Κοινωνικής Συμμαχίας που θα ανατρέψει την εξουσία του κεφαλαίου, θα καταργήσει την εκμετάλλευση και θα οδηγήσει το λαό στην εξουσία, πραγματικό αφέντη στον τόπο του, πραγματικό δημιουργό του μέλλοντος που του αξίζει. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button