Ευχαριστήρια Δήλωση απερχόμενου Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Μουσταΐρα

Με αφορμή το πέρας της θητείας του ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων, ο κ. Ηλίας Μουσταΐρας έκανε την παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση:

«Έπειτα από πέντε (5) συνεχή χρόνια (1/9/2014 – 31/8/2019), κλείνει ένας κύκλος ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όντας εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων του Δήμου Μεγαρέων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια μέσα απ’ την καρδιά μου τους συμπολίτες μου που με την δική τους ψήφο και εμπιστοσύνη μου έκαναν την μεγάλη αυτή τιμή να υπηρετήσω, να εργαστώ και να προσφέρω στο τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ελπίζω να φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών τους, καθώς επίσης τον Δήμαρχο Μεγαρέων και όλους τους συναδέλφους, συνεργάτες και υπαλλήλους με τους οποίους αγωνιστήκαμε από κοινού για το σκοπό αυτό.

Είναι σίγουρο ότι όταν αγαπάς κάτι και δουλεύεις για αυτό θα κάνεις λάθη και παραλείψεις όμως προσωπικά προτίμησα να πορευθώ όλα αυτά τα χρόνια έξω από την λογική των αντιπαραθέσεων καθώς πίστευα και πιστεύω ότι μόνο μέσα από την σύνθεση θέσεων και απόψεων αλλά και την συλλογικότητα μπορείς να οργανώσεις και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα του τόπου σου και των συμπολιτών σου.

Με το ίδιο καθαρό βλέμμα και την ίδια ειλικρίνεια που ξεκίνησα την θητεία μου έτσι την ολοκλήρωσα, αφού με τιμιότητα ήμουν δίπλα στην κοινωνία και τους πολίτες, έζησα τις αγωνίες τους και χαίρομαι που κατάφερα να αποκτήσω την πραγματική αγάπη και ενθάρρυνση τους, κάτι το οποίο με γεμίζει περισσότερο από όλα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρω ότι η επιλογή μου να μην είμαι υποψήφιος σε καμία πολιτική εκλογική διαδικασία αυτή τη περίοδο, είχε να κάνει με τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

Ένα είναι σίγουρο όμως, ότι η αγάπη για τα κοινά δεν σταματάει και θα συνεχίσω να βοηθώ και να είμαι αρωγός σε κάθε κοινωνικό αγώνα.

Άλλωστε το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button