Ευχαριστίες Γρηγόρη Σταμούλη προς Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ

Δελτίο τύπου εκ του γραφείου επικοινωνίας του δήμου, αναφέρεται στις ευχαριστίες του δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη προς τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε για δωρεά Βενζίνης και πετρελαίου κίνησης και ειδών προστασίας από τον Κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, με έγγραφό του (19257/6.11.20) στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε, ζήτησε τη χορηγία Βενζίνης και Πετρελαίου Κίνησης και ειδών προστασίας από τον κορωνοϊό, για τους πολίτες και για τους εργαζόμενους στο Δήμο και σήμερα τα ΕΛ.ΠΕ ικανοποίησαν το αίτημα κι έστειλαν στο Δήμο Μεγαρέων Αντισηπτικά, μάσκες και γάντια καθώς επίσης και ΕΚΟΚΑΡΤΕΣ για Βενζίνη και Πετρέλαιο Κίνησης αξίας επτά χιλιάδων (7.000) Ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, προέβη σήμερα στην παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς την Διοίκηση της Εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και μας χορήγησε δωρεάν Βενζίνη και Πετρέλαιο Κίνησης για τις ανάγκες της υπηρεσίας, καθώς και είδη ατομικής προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη Εταιρεία έχει βοηθήσει το Δήμο μας και σε πολλές άλλες περιπτώσεις με δωρεές και χορηγίες και θέλω δημόσια να επαινέσω και να εκφράσω ευγνώμονες ευχαριστίες.

Αυτή τη δύσκολη εποχή είναι εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός, ότι υπάρχουν πράξεις αλληλεγγύης, όπως αυτές οι χορηγίες από τα ΕΛ.ΠΕ, που στηρίζουν έμπρακτα την κοινωνία στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια, για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button