ΔΤ: «Ο Γρηγόρης Σταμούλης επιθεωρεί όλα τα εν εξελίξει έργα στον Δήμο Μεγαρέων»

Δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει ότι:

Παρά το γεγονός ότι ζούμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού εδώ κι ένα χρόνο τώρα, ποτέ δεν σταμάτησαν τα έργα και γενικά η δημοτική δράση του Δήμου Μεγαρέων.

Πολλά είναι τα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως οι κατασκευές δρόμων και ασφαλτοστρώσεις σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, ο πεζόδρομος στη Σχολή Πυροβολικού, η υδροδότηση της Κινέτας, η συντήρηση της αγροτικής οδοποιϊας, η συντήρηση των σχολικών κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, πολύ τακτικά βρίσκεται επί τόπου κι επιθεωρεί όλα τα έργα, είτε αυτά εκτελούνται από εργολάβους είτε αυτά εκτελούνται με αυτεπιστασία, όπου απασχολείται εργατικό προσωπικό του δήμου.

Ο ίδιος σήμερα δήλωσε:
«Σε όλα τα δημοτικά έργα υπάρχουν επιβλέποντες, όμως θέλω κι εγώ να έχω άποψη από πρώτο χέρι και παρακολουθώ την εξέλιξή τους και για αυτό το λόγο σχεδόν καθημερινά είμαι παρών κι από κοντά επιθεωρώ τα πάντα και συνομιλώ τόσο με τους εργαζόμενους από το προσωπικό του δήμου όσο και με όσους απασχολούνται στην εκτέλεση των έργων από τους εργολάβους αλλά και με τους πολίτες.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button