Δρίτσας Μανώλης: «Τσαμπουκάδες και ανεύθυνο-υπεύθυνοι στην 3μελή επιτροπή λαϊκών αγορών»

Δεν μου αρέσει να καταγγέλλω, όμως όταν κάποιος προσπαθεί να παρεμποδίσει την επαγγελματική μου δραστηριότητα, τότε «βγαίνω από τα ρούχα μου» και αντιδρώ.

Για να γίνω πιο σαφής, αναφέρομαι στον κ. Χρήστο Σακελλαρίου, που εκτός από μέλος της 3μελούς επιτροπής λαϊκών αγορών του δήμου, είναι και πρόεδρος του συλλόγου λαϊκών αγορών Μεγάρων.

Ενός συλλόγου με την σφραγίδα στην… « τσέπη», χωρίς γραφεία, ενός συλλόγου που στην κυριολεξία δεν προσφέρει τίποτα στον κλάδο μας.

Ο κ. Σακελλαρίου, με δημοσίευμά του παλαιότερα στον τοπικό τύπο, είχε κάνει γνωστό ότι για να μπορεί ο κάθε πτηνοτρόφος να πηγαίνει στις λαϊκές αγορές, θα πρέπει να έχει εγγραφεί στο σύλλογό του.

Το συμπέρασμα αυτό, το εξήγαγε από κακή ερμηνεία μιας υπουργικής απόφασης και όχι του Νόμου – όπως κάποιοι επικαλούνται – που έλεγε πως μέλος του συλλόγου πρέπει να συμμετέχει στην 3μελή επιτροπή λαϊκών αγορών του οικείου δήμου.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν σημαίνει πως όλοι εμείς οι πωλητές αυγών πρέπει να μπούμε στο «μαντρί» του κ. Σακελλαρίου, συμμετέχοντας σε ένα σύλλογο «σφραγίδα» πληρώνοντας μάλιστα και ετήσια εισφορά.

Πρέπει όμως να ενημερώσω, πως στην 3μελή επιτροπή λαϊκών αγορών του δήμου, προεδρεύει ο κ. Γιάννης Δήμας, έχοντας επιλέξει την «ταμπέλα» του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εγώ θα του αλλάξω τον τίτλο και θα μιλήσω για «Αντιδήμαρχο Αγροτικής Διάλυσης».

Το λέω αυτό, αφού πιστεύω πως ο κ. Δήμας δείχνει αδύναμος να ανταποκριθεί επιβλητικά στις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί από το Δήμαρχο, όσον αφορά τον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, (δηλαδή της επιτροπής λαϊκών αγορών), δυστυχώς ο κ. Δήμας έχει προσδεθεί στο «άρμα» του κ. Χρ. Σακελλαρίου.

Για να το αποδείξω αυτό, θα αναφερθώ σε περιστατικά που αφορούν το Υπουργείο Ανάπτυξης, όπου οι υπεύθυνοι, βλέποντας το μπάχαλο που επικρατεί στην 3μελή επιτροπή στα Μέγαρα, (κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλους δήμους ) , προσπαθούν ότι εκπρόθεσμο και αν προκύψει να το δεχτούν.

Από την μεριά του ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, που τυγχάνει να είναι πρόεδρος της 3μελούς επιτροπής, παίζει το ρόλο του «Ποντίου Πιλάτου» και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Κλείνω την επιστολή μου, προτρέποντας τον κ. Σακελλαρίου, να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να κάνει σωστά την δουλειά του, αφήνοντας επιτέλους τον κόσμο να δουλέψει.

Οι τσαμπουκάδες και οι ανεύθυνο-υπεύθυνοι στην 3μελή επιτροπή δεν θα περάσουν.

Θα βρουν αντιμέτωπους – κόντρα – όλους τους ενδιαφερόμενους, όλους τους πωλητές αυγών που σήμερα εξαιτίας κάποιων ταλαιπωρούνται.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button