Δράση της My Grand Road σε συνεργασία με το Γ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Τροχαία Σαλαμίνας)

Η My Grand Road και το Γ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Τροχαία Σαλαμίνας) επισκέφτηκαν το εκπαιδευτήριο ΗΛΙΑΔΗ στη Σαλαμίνα

Η My Grand Road σε συνεργασία με την Τροχαία Σαλαμίνας επισκέφτηκαν ( 16/6/2021) το εκπαιδευτήριο «ΗΛΙΑΔΗ» στη Σαλαμίνα όπου από κοινού υλοποίησαν στους μαθητές της Α/μιας εκπαίδευσης πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής.

Με την επίσκεψη στο εκπαιδευτήριο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα το οποίο είχε ξεκινήσει με δύο ενημερώσεις εξ αποστάσεως κατά την διάρκεια που τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω της Πανδημίας μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Οι μαθητές κατανόησαν την αναγκαιότητα της χρήσης ποδηλατικού κράνους και της ζώνης ασφαλείας καθώς επίσης οι μαθητές κατανόησαν το τρόπο που θα μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν κάθε πινακίδα σήμανσης στο οδικό δίκτυο.

Επίσης οδήγησαν το ποδήλατό τους στο προσωρινό πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τοποθετήθηκε στο προαύλιο χώρο του εκπαιδευτηρίου. Κάθε μαθητής συνοδεύτηκε από Αστυνομικό της Τροχαίας Σαλαμίνας κατά την οδήγηση στο πάρκο όπου ενημέρωναν τους μαθητές στο πλαίσιο της σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διοικητή της Τροχαίας Σαλαμίνας Υ/Α Ζαχαράκη Γεώργιο , τον Υπαρχιφύλακα Περσίδη Πέτρο, τον Αστυφύλακα Κυριαζίδη Ιωάννη καθώς και τον εθελοντή μας κ. Σωτήρη Γιαννόπουλο που συμμετείχαν και υλοποίησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προκειμένου οι μαθητές να μάθουν τους κανόνες οδήγησης του ποδηλάτου αλλά να γίνουν και σωστοί οδηγοί στο μέλλον.

Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Εκπαιδευτηρίου για την πρόσκληση.

My Grand Road team

Παρόμοια άρθρα

Back to top button