Δωρεάν παραχώρηση στο δήμο φορτηγού αυτοκινήτου και 150 κάδων απορριμμάτων για την ανακύκλωση

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου το πρωί υπεγράφη μεταξύ των υπευθύνων της εταιρίας και του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, το συμβόλαιο της ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης ενός Φορτηγού Αυτοκινήτου, κατά πλήρη κυριότητα στο Δήμο Μεγάρων  και επιπλέον 150 κάδων απορριμμάτων για την Ανακύκλωση συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

 

Πρόκειται για προσφορά της “Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Ανακύκλωσης”, ύστερα από αίτημα, που υπέβαλλε αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Δήμο το Σεπτέμβριο, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης.

 

Παρών στη συνάντηση αυτή ήταν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του τομέα Καθαριότητος του Δήμου Μεγαρέων κ. Σταύρος Φωτίου ο οποίος, σήμερα διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο και οι κάδοι θα παραληφθούν εντός της προσεχούς εβδομάδος.

 

Τα παραπάνω θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην σημαντική βελτίωση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης που είχε τεθεί ως προτεραιότητα από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου, διότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξουν δύο σπουδαιότατα ωφελήματα. Πρώτον, προστασία του περιβάλλοντος και δεύτερον, εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, που θα είναι σημαντική ανάσα στη δεινή οικονομική κατάσταση, που είχαν οδηγήσει το Δήμο οι αλόγιστες πολιτικές του παρελθόντος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button