Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συνταγογράφηση στο ιατρείο του ΚΑΠΗ της Ν. Περάμου

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και συνταγογράφηση, στο δημοτικό ιατρείο που στεγάζεται και λειτουργεί στο χώρο του Κ.ΑΠ.Η. της Νέας Περάμου

 

Ο δήμος Μεγαρέων στο πλαίσιο της κοινωνικής μέριμνας εξασφάλισε  την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας και από την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Πέραμο όπου λειτουργεί το δημοτικό ιατρείο στο χώρο του ΚΑΠΗ , θα παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολίτες, που έχουν ανάγκη ιατρικές εξετάσεις και τη σχετική συνταγογράφηση.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γνωστοποίηση του αντιδημάρχου Μεγαρέων κ. Κώστα Καράμπελα, αρμόδιου για θέματα προαγωγής και προστασίας της δημόσιας υγείας , «από την προσεχή εβδομάδα,  κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 08.30 έως 13.00 στο δημοτικό ιατρείο που λειτουργεί στο ΚΑΠΗ της Νέας Περάμου θα υπάρχουν γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (Παιδίατρος – Πνευμονολόγος – ΩΡΛ και Ορθοπεδικός) οι οποίοι προσφέρονται δωρεάν και θα παρέχουν ιατρικές εξετάσεις και συνταγογράφηση».

 

Η νέα διοίκηση του δήμου Μεγαρέων φροντίζει ιδιαίτερα και με πολύ ευαισθησία, ανάμεσα στα άλλα έτσι ώστε όλοι οι δημότες  να έχουν δωρεάν πρόσβαση για ιατρικές εξετάσεις και συνταγογράφηση,  προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες και ανακούφιση σε όλους τους πολίτες στην σημερινή οικονομική συγκυρία η οποία πραγματικά δοκιμάζει την τοπική κοινωνία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button