Δωρεάν διανομή φρούτων σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στα Μέγαρα, στο Στρατουδάκειο πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κουρκούρι και στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Περάμου θα γίνει δωρεάν διανομή σαράντα πέντετόνων Φρούτων (ροδάκινα) σε οικογένειες του Δήμου Μεγαρέων.

Τα Ροδάκινα είναι προσφορά της Οργάνωσης Παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ο Ερμής», του Μακροχωρίου Βέροιας, του Νομού Ημαθίας, του Αγροτικού Συνεταιρισμού  Μελίκης, της Οργάνωσης Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού  “Η Ένωση”  και της Οργάνωσης παραγωγών Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας, σε συνεννόηση με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων.

H  αρμόδια Αντιδήμαρχος Μεγάρων κ. Ελένη Ρήγα δήλωσε:

«Η διανομή θα γίνει την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στα Μέγαρα στο χώρο μπροστά από το Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο από τις 8:30 το πρωί και από το Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Περάμου από τις 9:30 το πρωί.

Δικαιούχοι είναι άτομα που συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα Κοινωνικής Αρωγής, δηλαδή ΤΕΒΑ και ΚΕΑ, ΑμεΑ, άτομα που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Περάμου και από το συσσίτιο της Εκκλησίας καθώς και Τρίτεκνοι & Πολύτεκνοι.

Εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Αγροτικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων για την προσφορά τους και όλους όσους θα συνδράμουν στην διαδικασία της διανομής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button