Δωρεά αυτοκινήτου στο Δήμο Μεγαρέων από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Ένα καινούργιο αυτοκίνητο σύγχρονης τεχνολογίας για τις ανάγκες του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος κος Γρηγόρης Σταμούλης δωρεάν από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και το παρέδωσε στις υπεύθυνες κοινωνικούς λειτουργούς.

 

Μετά από πρωτοβουλία και συνεχείς προσπάθειες της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Γιάννα Ρήγα εγκρίθηκε η δωρεά δυο (2) αυτοκινήτων συνολικής αξίας 30.000 ευρώ από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει η παραλαβή και του δεύτερου αυτοκινήτου.

 

Τα δυο αυτά αυτοκίνητα είναι απαραίτητα και χρήσιμα για την εύρυθμη  λειτουργία του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μεγαρέων και η ευγενής κίνηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» λειτουργεί ως πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης στην κοινωνία μας και το ευχαριστούμε  θερμά από καρδιάς για την ευγενική του χορηγία.

 

Η Διοίκηση του κου Γρηγόρη Σταμούλη επανειλημμένως έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία φροντίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές τους δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο που αρμόζει στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button