Δύο δημότες Μεγαρέων στη Ρουμανία στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS +”

Ένας νέος από τα Μέγαρα κι ένας από τη Νέα Πέραμο θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο “Knock, Knock, Knocking at Heaven’s door”, στην πόλη BUSTENI της Ρουμανίας για μία εβδομάδα (12 έως 20 Μαρτίου 2015).

 

Πρόκειται για μία δράση στο πλαίσιο του ERASMUS +, μέσα από το Δίκτυο Νέων Ελλάδας –  Youthnet Hellas, (Μη κυβερνητικός, μη Κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει λάβει το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2013 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο), όπου δύο δημότες Μεγαρέων ένας από τα Μέγαρα κι ένας από τη Νέα Πέραμο  θα συμμετάσχουν δωρεάν ταξιδεύοντας στη Ρουμανία.

Κύριος στόχος του Προγράμματος είναι η συζήτηση σχετικά με την ένταξη στην αγορά εργασίας και το ρόλο της μη τυπικής εκπαίδευσης σε αυτό.

 

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν εφ’ όσον δύνανται κι επιθυμούν να συμμετάσχουν Νέοι ηλικίας 18 έως  30 ετών.

 

Έτσι λοιπόν μέχρι την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015 μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Ηλία Μουσταϊρα ηλεκτρονικά στο Email:[email protected] και στο τηλέφωνο 6986931060.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, email, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Γνώση Αγγλικών (Άριστη, Πολύ καλή, Βασική), άλλες ξένες γλώσσες αν γνωρίζουν, απαντούν στο ερώτημα «Ποιο είναι το κίνητρο σου για να συμμετέχεις σε αυτό το πρόγραμμα», κι ένα σύντομο βιογραφικό τους.

 

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας του Προγράμματος οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεισφέρουν στην υλοποίηση αντίστοιχου Προγράμματος στο Δήμο Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button