Δήμος Μεγαρέων: «Εκπληκτική επιτυχία και νέα διάκριση για το ΓΕΛ Νέας Περάμου»

Αναγορεύτηκε σε «Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, κ. Φανή Σκληρού, διαβιβάζονται με δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων το οποίο αναφέρει:

Εκπληκτική επιτυχία και νέα διάκριση για το ΓΕΛ Νέας Περάμου. Αναγορεύτηκε σε «Σχολείο Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Ύστερα από διαδικασίες, που είχαν ξεκινήσει από την περασμένη σχολική χρονιά, με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΓΕΛ κας Φανής Σκληρού σε συνεννόηση με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και την κ. Φωτεινή Ασδεράκη, Καθηγήτρια Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, για τις ευκαιρίες που δίνουν στην κοινότητα της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το ΓΕΛ Νέας Περάμου τιμήθηκε μαζί με άλλα 22 εκπαιδευτικά ιδρύματα από όλη την Ελλάδα.

Για την σπουδαία αυτή διάκριση ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Για άλλη μία φορά η άξια διευθύντρια του ΓΕΛ Νέας Περάμου μας εξέπληξε ευχάριστα με το εκπαιδευτικό της έργο. Η επιτυχία αυτή αντανακλά και στον Δήμο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Θερμά συγχαρητήρια αγαπητή Φανή, σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν για αυτήν τη σημαντική διάκριση».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button