Δήμος Μεγαρέων: Αναστέλλονται οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Αναστέλλονται όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματιστεί από τον Δήμο Μεγαρέων σε συνδιοργάνωση με τη ΔΗΚΕΔΗΜΕ και την Τοπική Κοινότητα της Νέας Περάμου, που έχουν καθιερωθεί και γίνονται κάθε καλοκαίρι Αύγουστο και Σεπτέμβρη στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, όπως είναι η «Μεγάρων γη» στα Πευκάκια, η «Ψαράδικη βραδιά» και η «Βραδιά Οστράκων» στη Νέα Πέραμο.

Η απόφαση ελήφθη από τη Διοίκηση του Δήμου, κατόπιν των τελευταίων ανακοινώσεων της Κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων στο πλαίσιο της προστασίας των πολιτών, από την πανδημία του κορωνοϊού, που βρίσκεται σε έξαρση.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Η περίοδος, που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων στην Αττική.

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αναστέλλουμε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί για το φετινό καλοκαίρι και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου, καθώς είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

Δυστυχώς ο κορωνοϊός δεν έφυγε, είναι ακόμη εδώ και μας απειλεί όλους, δίχως να εξαιρεί κανέναν, ούτε και τους νέους, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και υπεύθυνοι.

Έτσι λοιπόν εφέτος που είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά, δεν θα γίνει η έκθεση τοπικών προϊόντων «Μεγάρων γη», η «Ψαράδικη βραδιά» και η «Βραδιά οστράκων».

Υπομονή, προσοχή, ατομική ευθύνη, πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας, χρήση μάσκας, αποφυγή συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους αλλά και συνωστισμού σε ανοικτούς και δημόσιους χώρους, έτσι ώστε να είμαστε και να παραμείνουμε ασφαλείς, μέχρι να απομακρυνθεί ο κίνδυνος της πανδημίας, ώστε του χρόνου να απολαύσουμε διπλά, όσα θα στερηθούμε εφέτος.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button