Δήλωση Γιώργου Μπερδελή για την έξαρση της εγκληματικότητας

Με αφορμή το τραγικό συμβάν της Κυριακής 18 Γενάρη που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της ανθρώπινης ζωής ενός συμπολίτη μας έχω να δηλώσω τα εξής:

 

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την τραγική κατάληξη που είχε η ένοπλη ληστεία στην οικία του συμπολίτη μας Στ. Λουκά, ευχόμενος ότι θα είναι και το τελευταίο θύμα που θα θρηνήσουμε στις πόλεις μας από αδίστακτους ληστές.

 

Το μεγάλο πρόβλημα της εγκληματικότητας και παραβατικότητας το οποίο είναι σε έξαρση τον τελευταίο καιρό χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης από το κράτος και την δημοτική αρχή.

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας δέχθηκα την πρόσκληση του δημάρχου να μεταβούμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να εκθέσουμε τα προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει ο δήμος μας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, από τον οποίο λάβαμε υποσχέσεις για καλύτερη αντιμετώπιση και αστυνόμευση της περιοχής μας.

 

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πλέον πως η περιοχή μας είναι δυστυχώς απροστάτευτη και οι δημότες μας αισθάνονται ανασφαλείς, αφού σπείρες διαρρηκτών δρουν ανεξέλεγκτα σπέρνοντας το φόβο και δυστυχώς και τον θάνατο.

 

Καλώ την διοίκηση του δήμου να εντείνει τις προσπάθειες της προς κάθε κατεύθυνση και δηλώνω αρωγός όπου με χρειαστεί».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button