Δήλωση Γ. Κώτσηρα για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ, κ. Γιώργος Κώτσηρας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, προέβη στην εξής δήλωση:

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που είδαν να ανταμείβονται οι προσπάθειές τους με την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μίας πολυετούς δοκιμασίας, η οποία σηματοδοτεί μία νέα αρχή προσωπικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης.

Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που παρείχαν στα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές και στις μαθήτριες που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να επιτύχουν τον επιδιωκόμενο στόχο τους.
Αναμφισβήτητα, στην πορεία της ζωής τους θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, υπενθυμίζοντας πως με επιμονή και προσήλωση θα ευοδωθούν και οι πιο δύσκολοι στόχοι.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και μία δημιουργική πορεία!

Το μέλλον είναι μπροστά σας!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button