Δεν κλείνει το αεροδρόμιο Μεγάρων

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία ισχυρίζονται ότι το αεροδρόμιο Μεγάρων πιθανόν να κλείσει την Τρίτη 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με αυτά, με έγγραφό της η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) έως τις 16 Ιουνίου ζητάει από όλες τις εταιρείες και λέσχες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο να εξοφλήσουν τα παράβολα διετίας για πτυχία, πιστοποιητικά αιτιάσεων κτλ, διαφορετικά θα τους απαγορευθεί κάθε είδους δραστηριότητα.

Έπειτα από επικοινωνία μας, με φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο, μας διαβεβαίωσαν ότι το αεροδρόμιο δε θα κλείσει. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά προβλήματα στη λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου τα οποία χρίζουν διευθέτησης. Χαρακτηριστικά αναφέρονται, ο περιορισμός των πτήσεων των πολιτικών αεροσκαφών και τα ωράρια των πτητικών δραστηριοτήτων. Όπως μας αναφέρεται, επιτακτική είναι η ανάγκη συμβολής των τοπικών φορέων, της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων, των δημοτικών συνδυασμών και των Βουλευτών Δυτικής Αττικής για να αναδείξουν αυτά τα προβλήματα και να βρεθούν λύσεις που θα οδηγήσουν την ομαλή λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button