«Δεν χάνει» η ΝΕΜ BC αφού νίκησε και τον Άρη Νικαίας

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για το 2021 η Νεανική Εστία Μεγαρίδος αντιμετώπισε τον Άρη Νικαίας, σήμερα Κυριακή 19/12, στη NEM BC ARENA και κατάφερε να επιτύχει την 7η σερί νίκη της.

Ο Άρης Νικαίας δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της ΝΕΜ, ο οποίος όμως αντιστάθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα και έδειξε εξαιρετικά αγωνιστικό πρόσωπο. Αν και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ο Άρης, προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, μένοντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα «κοντά» με τη ΝΕΜ, αλλά το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 82-73 με νικήτρια τη γηπεδούχο, καθώς στα τελευταία 3 λεπτά του 4ου 10λέπτου οι παίκτες της ΝΕΜ επέβαλλαν, έστω και με δυσκολία, τον δικό τους ρυθμό.

Εξαιρετική στιγμή (highlight) του αγώνα το κάρφωμα του Άγγελου Γκάτζια 39” πριν το τέλος του αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε και η τελευταία κλήρωση για το playstation5 παρόντος του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Λευτέρη Κοσμόπουλου, ο οποίος δήλωσε υποστηρικτής της ομάδας, όλων των παικτών, αλλά και του προπονητή Γ. Μάνταλου.

Για μικρή χαλάρωση στο 2ο ημίχρονο των παικτών του έκανε λόγο η προπονητής Μάνταλος, αλλά το φαινόμενο αντιμετωπίστηκε και στο τέλος πήγαν όλα καλά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button