Χρυσός στο άλμα επί κοντώ ο Σ. Χύτας από τη Νέα Πέραμο

Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ ανδρών κατέκτησε ο Σωτήρης Χύτας από τη Νέα Πέραμο που αγωνίζεται με την Αθλητική Ένωσης Μεσογείων «Αμεινίας Παλληνεύς», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που διεξήχθη στα Ιωάννινα 1-2 Αυγούστου 2020.

Συγχαρητήρια Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου:

Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη:

Θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στον Νεοπεραμιώτη Αθλητή Σωτήρη Χύτα, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Αλμα επί κοντώ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα Ιωάννινα.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών, ανέβηκε επάξια ο Νεοπεραμιώτης Αθλητής της «Αθλητικής  Ένωσης  Μεσογείων Αμεινίας Παλληνεύς» στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 4,90 μ. κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, που έγινε στα Ιωάννινα το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου.

Πέρυσι ο Σωτήρης Χύτας, ήταν νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23.  Το χρυσό αυτό μετάλλιο είναι ο πρώτος του τίτλος που παίρνει στους Εφήβους, για εφέτος.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Θερμά συγχαίρω τον  συνδημότη από τη Νέα Πέραμο, Σωτήρη Χύτα, που κατέκτησε  το Χρυσό Μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στα Ιωάννινα.

Η διάκριση αυτή του νεαρού αθλητή και η μεγάλη του Νίκη επιβραβεύει σαφώς τον ίδιο που αγωνίζεται με επιμονή στοχεύοντας πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιδόσεις, ταυτόχρονα όμως τιμά και προβάλλει  τη Νέα Πέραμο και το Δήμο Μεγαρέων.

Εύχομαι από καρδιάς στον Σωτήρη να έχει κι άλλες μεγάλες νίκες στο ενεργητικό του και να τον καμαρώσουμε σύντομα στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου στο Πανευρωπαϊκό και γιατί όχι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button