Χρυσό η Πόλακ – Αργυρό ο Πανταζής στο Πανελ. Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ και ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Χρυσό και Αργυρό μετάλλιο αντιστοίχως.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων ο Ανδρέας Πανταζής πήρε το πρώτο του μετάλλιο σε κατηγορία ανδρών στο τριπλούν και με άλμα στα 16,16μ έγινε δεύτερος πανελληνιονίκης κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο δείχνοντας τις δυνατότητες που έχει να φτάσει πολύ ψηλά.

Η Ελένη Πόλακ την δεύτερη ημέρα των αγώνων στο άλμα επί κοντώ πήρε το χρυσό μετάλλιο υπερβαίνοντας τα 4,60μ επιβεβαιώνοντας το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να πιάσει και το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες που είναι 4,70μ, ύψος που που προσπάθησε να το περάσει, αλλά για πολύ μικρές λεπτομέρειες το έριξε.

Στον τελικό του επί κοντώ ο ΑΟ Μεγάρων είχε και άλλες δύο συμμετοχές, την Μιλένα Ποστίκα που με 3,85μ πήρε την 6η θέση και την Νεφέλη Σκλαβούνου που είναι στην κατηγορία κορασίδων και με 3,50μ πήρε την 12η θέση.

Στον προκριματικό του τριπλούν γυναικών έλαβε μέρος και η 15χρονη Κλέλια Βεντούρη και με άλμα στα 10,64μ δεν μπόρεσε να προκριθεί, ήταν όμως μια μεγάλη εμπειρία για αυτήν η συμμετοχή της στους αγώνες αυτούς.

Μιλένα Ποστίκα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button