Χάλκινο μετάλλιο και διακρίσεις για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α σε δύο διοργανώσεις

Για ακόμα μια  φορά οι αθλήτριες του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων κατάφεραν να διακριθούν στο Ολυμπιακό Αγώνισμα της Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής.

 

Συγκεκριμένα στο 4th International Rhythmic Gymnastics Tournament “The Elegant cup” που διεξήχθη στην Καλαμάτα στις  24 εως 26  Φεβρουαρίου 2017  συμμετείχαν στην κατηγορία benjamins (σε πρόγραμμα με μπάλα) οι αθλήτριες: Βόρδου Ελισάβετ η οποία κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο  , Σβίγκου Σοφία 4η θέση ,  Καστρινάκη Αγγελική 7η θέση, οι οποίες συμμετείχαν και σε πρόγραμμα χωρίς όργανο. η  αθλήτρια Παπαπανούση Αγλαΐα  9η θέση σε πρόγραμμα χωρίς όργανο ,η οποία συμμετείχε και σε πρόγραμμα με μπάλα  και η Σαμούρη Ελένη  9η σε πρόγραμμα με στεφάνι  οι οποία συμμετείχε και σε πρόγραμμα  χωρίς όργανο.

 

Στην κατηγορία pre juniors συμμετείχαν οι αθλήτριες Σάλτα Ιφιγένεια και Γκοσδή Βασιλική σε προγράμματα με στεφάνι και μπάλα.

 

Στο 10th international rhythmic gymnastics tournament “Helioupolis Cup” που διεξήχθη στην Ηλιούπολη στις 4 & 5 Μαρτίου 2017  συμμετείχαν στην κατηγορία hopes  χωρίς όργανο οι αθλήτριες : Καστάνη Αιμιλία 4η θέση  και Χριστοδούλου Τριάδα 5η θέση,στην κατηγορία minis σε πρόγραμμα με στεφάνι η Σαμούρη Ελένη 5η θέση η οποία συμμετείχε και σε ελεύθερο πρόγραμμα .Στην κατηγορία pre juniors  αγωνίστηκε η  Σάλτα Ιφιγένεια σε πρόγραμμα με στεφάνι και μπάλα. .

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το επίπεδο και των δύο διοργανώσεων ήταν πολύ υψηλό καθώς στους αγώνες συμμετείχαν χώρες με παράδοση στην ρυθμική αγωνιστική γυμναστική όπως η Ρωσία,  η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ουκρανία, η Τουρκιά, η Δανία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Κροατία και η Πολωνία.

 

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες που συμμετείχαν στις διοργανώσεις και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, στην προπονήτρια τους Ειρήνη Σιδηροπούλου για την εξαιρετική προετοιμασία των αθλητριών, όπως επίσης και στήν ψυχολόγο Κα Δήμητρα Σύρκου για την στήριξη της στα αγωνιστικά τμήματα  και για τις πολύτιμες συμβουλές της.

fullsizeoutput_1693

IMG_9514

unnamed (19)

fullsizeoutput_1692

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button