Αθανάσιος Μπούρας: Προεκλογική ομιλία στην Ελευσίνα

Ο Αθανάσιος Μπούρας, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε εχθές το βράδυ, Δευτέρα 15 Μαΐου, την προεκλογική του ομιλία στην Ελευσίνα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου. Αναλυτικά:

Πλήθος καλών του φίλων τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον την ομιλία του στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που πέρασε αλλά και στο έργο που έκανε ο ίδιος στην Ελευσίνα.

Ο κ. Μπούρας έστειλε μήνυμα νίκης και συσπείρωσης στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου και δήλωσε συγκινημένος από την εντυπωσιακή παρουσία των συμπολιτών του. Τόνισε ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους από όποια θέση και αν υπηρέτησε.

Πάντα για μια καλύτερη Δυτική Αττική. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας. Όπλα μου είναι η σκληρή δουλειά, η πείρα και η αποτελεσματικότητα. Γιατί η εμπειρία γεννάει νέες ιδέες και κυρίως βοηθάει στην υλοποίηση τους. Γνωρίζετε καλά τη διαχρονική προσφορά μου στη Δυτική Αττική από όλες τις θέσεις που υπηρέτησα. Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ επάξια τόσο στη Βουλή όσο και στη Δυτική Αττική.” τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του.

Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξή τους που του δίνει δύναμη και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button