Αθ. Μπούρας για την ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ στα Μέγαρα

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, είχε συνάντηση στη Βουλή με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της και αφορούν τη Δυτική Αττική, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Η κ. Μακρή ανακοίνωσε στον κ. Μπούρα ότι ευοδώνονται οι προσπάθειες και οι επαφές που είχαν όλη αυτή την περίοδο με στόχο τη λήψη απόφασης για την ίδρυση εσπερινού ΕΠΑΛ στα Μέγαρα. Μάλιστα, η Υφυπουργός γνωστοποίησε ότι στο ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν οι εξής τομείς: 1. Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, 2. Διοίκησης και Οικονομίας και 3. Πληροφορικής.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Υφυπουργό για την αποτελεσματικότητα, την άμεση και θετική ανταπόκρισή της τόσο πάνω στο θέμα της ιδρύσεως του ΕΠΑΛ Μεγάρων, όσο και των διαφόρων ζητημάτων που προκύπτουν στο χώρο της εκπαίδευσης, η οποία αποτελεί επένδυση για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Αναμένοντας την έκδοση της σχετικής απόφασης, δεσμεύτηκαν αμφότεροι ότι θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία τους, δίνοντας λύσεις στα εκπαιδευτικά θέματα που απασχολούν τη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button