Ασημένια μετάλλια στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό για τους Ηλία Στραβουδούλη και Λουκά Τέλη

Δελτίο τύπου του Σ.Γ.TAEKWONDO-KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ αναφέρει ότι με τον καλύτερο τρόπο συνεχίζει ο σύλλογος την αγωνιστική του πορεία κατακτώντας μετάλλια σε συνεχόμενες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα από τις 3-5/12/2021 πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με συμμετοχές που έφτασαν συνολικά τις 1550.

Σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση ο Σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια με τον Στραβουδούλη Ηλία και τον Λουκά Τέλη, οι οποίοι αγωνίστηκαν επάξια και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας μεγάλη βελτίωση στις ικανότητες τους.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Λάμψα Σταμάτη και Μαντζουράνη Νάσια οι οποίοι προσπάθησαν πολύ αλλά δεν έφτασαν στα μετάλλια. Ο πρόεδρος Κούρσος Μελέτης, το Δ.Σ. και ο προπονητής του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας και συνεχίζουν να είναι δίπλα τους για την υπόλοιπη αγωνιστική τους πορεία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button