ΑΣ Ευκλείδης: Λήξη αγωνιστικής περιόδου με αθλητική αναγνώριση από τη Γεν. Γρ. Αθλητισμού

Δελτίο τύπου του Αθλητικού Συλλόγου Ευκλείδης ενημερώνει ότι ανανεώθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά η αθλητική αναγνώριση του Συλλόγου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έτσι ο σύλλογός μας «γιόρτασε» με τον πιο επίσημο τρόπο τα 20 γενέθλια του και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με όλες τις προϋποθέσεις να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην νεολαία των Μεγάρων σε ποδόσφαιρο, βόλεϊ και μπάσκετ.

Στο βόλεϊ η χρονιά ολοκληρώνεται στις 27 Ιουλίου καθώς η προπονήτρια του συλλόγου μας κα Μαρίζα Μπεκιάρη εστιάζει σε προπονήσεις ατομικής βελτίωσης των αθλητριών μας. Η αγωνιστική σεζόν έληξε με συμμετοχή σε 2 τουρνουά. Συγκεκριμένα η Κ18 πήρε μέρος στο τουρνουά του Σείριου Ασπροπύργου και η Κ16 και το προαγωνιστικό τμήμα πήρε μέρος στο τουρνουά του ΑΟ Μανδραϊκού. Μάλιστα η ομάδα Κ16 κατέλαβε την πρώτη θέση.

Στο μπάσκετ ολοκληρώθηκε η σεζόν με ένα άκρως (κατά γενική ομολογία τουρνουά ακαδημιών). Το κλειστό «Αλέκος Σάλτας» γέμισε από χαμογελαστές φατσούλες μικρών αθλητών οι οποίοι έπαιξαν μπάσκετ με την ψυχή τους πριν του3ς ευχηθούμε καλό καλοκαίρι. Συμμετείχαν η Νέα Πέραμος. Ο ΟΚ Ελευσίνας και ο Πανελευσινιακός.

Η νέα σεζόν στο ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει στις 22/8 με την προετοιμασία του αντρικού τμήματος. Η φιλοσοφία της νεανικής ομάδας θα συνεχιστεί καθώς φέτος καθώς ο ΑΣ Ευκλείδης στο προηγούμενο πρωτάθλημα παρουσίασε μία ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας περίπου στα 20-21 έτη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button