Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων ΝΕΜ

Αποτελέσματα αγωνιστικών τμημάτων της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Δείτε αναλυτικά:

10 παιχνίδια σε 2 μέρες για το Μπασκετικό Σχολείο της ΝΕΜ & γήπεδα ασφυκτικά γεμάτα από χαρούμενες παιδικές φωνές στην πόλη των Μεγάρων από έναν Σύλλογο που πλέον έγινε «πρεσβευτής» της.

Αποτελέσματα Αγώνων Αγωνιστικών Τμημάτων Σχολείου ΝΕΜ για το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Φεβρουαρίου:

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Παιδικό
ΝΕΜ – Α.Ε. Ρέντη 49 – 39

Τεράστιο αποτέλεσμα για τους Παίδες μας που δείχνουν να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Β’ Κατηγορία των Παίδων σε ένα πολύ δύσκολο και γεμάτο αντιξοότητες πρωτάθλημα.
Με άμυνα «μπετόν», ακολουθώντας πλέον ξεκάθαρα την φιλοσοφία της Αντρικής Ομάδας, οι μικροί του coach Υφαντή ξεπέρασαν εκτός από το εμπόδιο των παιδιών του Ρέντη και την κρισιμότητα του αγώνα και το άγχος επικρατώντας σε ένα ντέρμπι «do or die».
Σημαντική η συνεισφορά στη νίκη των μικρών, γεννηθέντων το 2006, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι το μέλλον μας ανήκει.
Θα ακολουθήσει ειδικό ρεπορτάζ και αφιέρωμα στα παιδιά αυτά για το σημαντικό επίτευγμα τους.

Κορασίδες
Φάρος Κερατσινίου – ΝΕΜ 40 – 38

Σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και ιώσεων και παρά την μέτρια απόδοση του 1ου ημιχρόνου, στο 2ο ημίχρονο κλείσαμε την διαφορά των 14 πόντων και φτάσαμε στην τελευταία μας επίθεση να διεκδικούμε ακόμα και την νίκη! Δυστυχώς όμως το τελευταίο σουτ αν κι ελεύθερο βρήκε σίδερο.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθεια καθώς και στα κορίτσια του Φάρου για την νίκη τους.

Μίνι Αγοριών
Φιλία Περάματος – ΝΕΜ 60 – 46

Η καλή εμφάνιση του 1ου ημιχρόνου και το επιμέρους σκορ 27-30 δεν στάθηκε αρκετό για να μας δώσει τη νίκη. Στο 2ο ημίχρονο ο τραυματισμός του Ράμμου στοίχισε στην ομάδα, όπως επίσης τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, τα χαμένα lay up και οι κακές επιστροφές. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθεια τους και στα παιδιά της Φιλίας για την νίκη τους!

Με χαρά μεγάλη, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διέπουν τα δύο Σωματεία, φιλοξενήσαμε το Σάββατο στην NEM BC ARENA την γειτονική ομάδα του Τήρωνος Αγ. Θεοδώρων σε 2 φιλικά παιχνίδια:

11:00 – 12:30 οι γεννηθέντες το 2012 και
12:30 – 14:00 οι γεννηθέντες το 2011.
Εκπληκτικά όμορφες στιγμές, που φαίνονται ξεκάθαρα στις φωτό και γεμάτη χαρούμενες φωνές η NEM BC ARENA δείχνοντας για άλλη μια φορά το καλό της πρόσωπο & τον αληθινό προορισμό της!

Όμως η ΝΕΜ έχει μεγαλώσει & το ένα γήπεδο δεν είναι αρκετό για να χωρέσει τις ανάγκες των 300 και πάνω αθλητών μας.

Την ίδια ώρα που η NEM BC ARENA ασφυκτιούσε το «Αλ. Σάλτας» ζούσε τις δικές του στιγμές φιλοξενώντας επίσης 2 φιλικά παιχνίδια με την γειτονική ομάδα της Ν. Περάμου των Junior μας, γεννηθέντων 2009 και 2010. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν και ο coach Κοντόπουλος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Προμίνι
ΝΕΜ – Αμφιάλη 53 – 37

Πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά κυρίως στο 2ο ημίχρονο. Ενώ στην αρχή του αγώνα το σκορ πήγαινε «πόντο-πόντο» (το ημίχρονο έληξε 23-23), στην επανάληψη με όπλο την καλή άμυνα και τις σωστές επιλογές στην επίθεση ήρθε η νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όπως και στην ομάδα της Αμφιάλης.

Παμπαίδες
ΝΕΜ – Φιλία Περάματος 81 – 48

Με όπλο την επίθεση η Ομάδα των Παμπαίδων (2006) κατάφερε να επιβληθεί της Φιλίας Περάματος με τελικό σκορ 81-48. Ωστόσο, ο coach Μπαστούνης διέγνωσε αμυντικά προβλήματα που στοχεύει να διορθώσει. Αμυντικά η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή. Σε γενικές γραμμές όμως η απόδοση και των 12 παικτών που αγωνίστηκαν κρίνεται αρκετά καλή. Το παιχνίδι διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα προσφέροντας αρκετές όμορφες μπασκετικές φάσεις στους πολλούς θεατές που το παρακολούθησαν.
Συγχαρητήρια στα παιδιά & των 2 ομάδων!

Μίνι Κοριτσιών
ΝΕΜ – Φιλοθέη Μαγούλας 19 – 51
Σ’ ένα όμορφο παιχνίδι τα κορίτσια της Μαγούλας παρουσιάστηκαν σαφώς πιο έτοιμα απ’ τα δικά μας & επικράτησαν εύκολα.
Όμως, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, σε αυτούς του είδους τους αγώνες σημασία έχει πρωτίστως η συμμετοχή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button