Απολογισμός σεμιναρίου οδικής ασφάλειας Μεγάρων Γη 2012

Με επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας που διοργανώθηκε από τις 6 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012 στο χώρο της έκθεσης ΄΄Μεγάρων Γη΄΄, από το τμήμα Τροχαίας Μεγάρων, την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ΄΄Κούρος΄΄ και την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μεγάρων, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής ασφάλειας ΄΄Πάνος Μυλωνάς΄΄.

Τα μέλη του Ι.Ο.ΑΣ. και οι εθελοντές των ανωτέρω φορέων, δίδαξαν επί τετραημέρου σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου, κυρίως σε νεαρά παιδιά, την έννοια της οδικής ασφάλειας, την οδηγική συμπεριφορά, αλλά και την επιτακτική ανάγκη της χρήσης της Ζώνης Ασφαλείας.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε ήταν πρωτοπόρος για τα Ελληνικά δεδομένα και περιλάμβανε προσομοιωτή σύγκρουσης, προσομοιωτή οδήγησης, προσομοιωτή ανατροπής αυτοκινήτου, ειδικά γυαλιά προσομοίωσης επίδρασης από το αλκοόλ και για πρώτη φορά προσομοιωτή ελέγχου φρεναρίσματος.

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του σεμιναρίου χωρίς τους οποίους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο αλλά και πρωτοπόρο αυτό για την πόλη μας γεγονός και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Κο Αθανάσιο Δρένη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ ως μέγα χορηγό.

Ευχαριστούμε επίσης και τους μικρούς εθελοντές μας που καθ΄όλη την διάρκεια της έκθεσης μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα την οδική ασφάλεια, οι οποίοι είναι: Γεωργαντά Βασιλεία, Δήμογλης Παναγιώτης, Δήμογλης Σωτήριος, Δρένη Βασιλική, Δρένης Ιωάννης, Ιωακειμίδου Σωτηρία, Καλοζούμη Μαρίνα, Κοτρίδου Κυριακή, Κουλουριώτης Ιωάννης, Μιχοπούλου Μαρίνα, Πουλάκη Αντωνία, Σταμέλου Μαρίνα, Σταμέλου Ροδόπη, Τσολιάκου Ζωή.

Η επόμενη δράση κυκλοφοριακής αγωγής θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια του χειμώνα και θα αφορά στην εκμάθηση ασφαλούς οδήγησης για παιδιά μικρής ηλικίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button