Από τον ισχυρό άνεμο κλαδί δέντρου έπεσε πάνω σε περίπτερο της πλατείας «Λυτάρα»

Μεγάλο κλαδί δέντρου αποκολλήθηκε από τον κορμό του πέφτοντας στην οροφή περιπτέρου στην πλατεία Φρειδερίκης (Λυτάρα) προκαλώντας, ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, Κυριακής 26 Νοεμβρίου, λόγω της κακοκαιρίας Bettina και των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε όλη τη χώρα. Οι ιδιοκτήτες του περιπτέρου ανέφεραν ότι άκουγαν τους τριγμούς και γι’ αυτόν τον λόγο έκλεισαν νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα, φοβούμενοι τα χειρότερα.

Στις 5 τα ξημερώματα όπου επέστρεψαν για να λειτουργήσουν το περίπτερο αντίκρισαν το μεγάλο κλαδί στην οροφή του περιπτέρου. Ειδοποίησαν την Πυροσβεστική η οποία έφθασε άμεσα στο σημείο και to απομάκρυνε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ιδιοκτητών, και μετά από οχλήσεις τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων, κλιμάκιο είχε επισκεφθεί το σημείο γνωμοδοτώντας ότι το δέντρο πρέπει να κοπεί και μάλιστα είχε ληφθεί και σχετική απόφαση, «πράξη όμως η οποία δεν έγινε ποτέ», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, αφού τους πρόλαβε η κακοκαιρία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button