Απάντηση προέδρου Βύζαντα σε τοποθέτηση πρώην ποδοσφαιριστή

Απάντηση του προέδρου του Βύζαντα Λεωνίδα Νικολάου, σε δημόσια τοποθέτηση πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Δείτε τι απάντησε:

«Με αφορμή όλα όσα γράφτηκαν δημόσια από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Σωτήρη Μαυρονάσο, παρεμβαίνω θέλοντας να του ξεκαθαρίσω μέσω του τύπου κάποια πράγματα.

Σωτήρη, σε αυτά που έγραψες για την διοίκηση και την ομάδα θα σου θυμίσω, ότι η ομάδα, την πρώτη χρονιά που κρατήθηκε στην Γ΄ Εθνική και την δεύτερη χρονιά που έπεσε, ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένα άλλο μέλος της σημερινής διοίκησης ήταν στο συμβούλιο. Πρόεδρος ήταν ο πατέρας σου κ. Γ. Μαυρονάσος. Αυτόν να ρωτήσεις να σου εξηγήσει γιατί έπεσε η ομάδα. Ξέρει τους λόγους αυτός!

Όσο για εμάς που γράφεις ότι είμαστε οι χειρότερη διοίκηση, κλειστή κοινωνία είναι τα Μέγαρα και όλοι ξέρουν τι ρόλο βαράει ο καθένας, αλλά και την πορεία του.

Πρέπει Σωτήρη να γνωρίζεις ότι η φανέλα του Βύζα είναι βαριά και στην παρούσα φάση και με δύο χρόνια αποχής που είχες από την ομάδα δεν μπορείς να παίξεις στην ομάδα.
Γι΄ αυτό και έγιναν όλα, για να φύγεις.

Και όσο για το οικονομικό, από την ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας, σε θέμα αξιοπιστίας από τους προηγούμενους η ομάδα ήταν στο μηδέν.

Όποιον παίχτη παίρναμε τηλέφωνο την πρώτη χρονιά και του λέγαμε να έρθει στην ομάδα μας το έκλεινε. Και τώρα μας παίρνουν από όλη την Ελλάδα παίχτες και ζητούν να έρθουν στην ομάδα.

Αυτό δεν είναι τυχαίο. Δώσαμε μεγάλο αγώνα για να το καταφέρουμε και να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία αλλά και την κακή εικόνα της ομάδας.
Και γι’ αυτό η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν.»

Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Βύζας έχει ομάδα και ρόστερ που άνετα θα πρωταγωνιστούσε στη Γ΄ Εθνική.

Εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε τα πάντα για να ανέβει η ομάδα. Και στο τέλος θα μας κρίνει ο κόσμος που είναι κάθε χρονιά κοντά στην ομάδα και όχι εσύ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button