ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική – Νέα Πέραμος 1-2

Συνέχεια αρνητικών εμφανίσεων για την Μικρασιατική, αυτή τη φορά με ήττα από την γειτονική Νέα Πέραμο. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τους φιλοξενούμενος στο φετινό πρωτάθλημα που τους ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Μικρασιατική υποχώρησε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ ο Ζουμπουρλής κάνοντας το 1-0 με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την ανατροπή αρχικά στο 54΄ με κεφαλιά του Πρόκου, ενώ το 1-2 έγινε στο 59΄ με ισχυρό σουτ του Τσακάι.

Παρόλο που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κήττας της Νέας Περάμου στο 47′, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πετύχουν κάποιο τέρμα.

ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική (Χάρης Κουστέρης): Παπακωνσταντίνου, Καλαϊτζής (46΄ Φουρνάρης), Γκουτσούλας, Συριανός, Βοϊδήλας, Βαγιανός (61΄ Λέζι), Χαμπιλάι, Ρήγας, Αριστόπουλος (56΄ Κουτσουμπής), Καραμπλάκας (20΄ λ.τρ. Λουκίδης), Ζουμπουρλής

ΑΓΣ Νέας Περάμου (Χάρης Κοπιτσής): Κεχαγιάς, Τσολιάκος, Γεωργιάδης, Κήττας, Μανώλης, Τσιούνης, Τσακάι (69΄ Κάντρο), Χαραλαμπόπουλος (77΄ Δραγάσης), Σεβαστής (81΄ Αναστασίου), Καμπόλης, Πρόκου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button