Αντιφασιστική συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στα Μέγαρα

Αντιφασιστική συγκέντρωση διοργανώνει η Αντιφασιστική Δράση Μεγάρων την Τετάρτη στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, από μέλος της Χρυσής Αυγής.

 

Η δολοφονία αποδόθηκε σε πολιτικά κίνητρα, οι ανακρίσεις ενέπλεξαν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, και ήταν η αφορμή για περαιτέρω έρευνες για ποινικά αδικήματα και την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται μέλη και ηγετικά στελέχη του κόμματος. Στην εξέλιξη των ερευνών, μεταξύ των προφυλακισμένων για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συμπεριλήφθησαν και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

 

Ανάλογες συγκεντρώσεις στη μνήμη του Φύσσα διοργανώνονται σε αρκετά σημεία της χώρας.     

 

Ακολουθεί το κείμενο της Αντιφασιστικής Δράσης Μεγάρων

 

Ένας χρόνος από τη δολοφονία του ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑ

Ένας χρόνος που το κράτος και οι «αρχι-αντιφασίστες» του προσπάθησαν να πείσουν πως θα «πατάξουν» τους ΝΑΖΙ της Χ.Α. και θα «αποδώσουν δικαιοσύνη», την ώρα που με κάθε τους πράξη αποδεικνύουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι οι ίδιοι αποτελούν τη μαύρη πηγή που γεννά, θρέφει, γαλουχεί και συγκατοικεί τη φασιστική λέρα.

Ένας χρόνος που «διάφοροι» Ρουπακιάδες ξετρυπώνουν από παντού. Πότε με γραβάτα, πότε με στολή, πότε με παντελόνι παραλλαγής, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους απλόχερα «όταν, όπου κι όποτε χρειαστεί», είτε σε απολυμένους,-ες, είτε σε ανέργους,-ες, μετανάστες,-στριες κ.α.

Ένας χρόνος που «διάφοροι αγανακτισμένοι» (που δεν είναι ρατσιστές!, απλά τρέμουν και δε γουστάρουν τους μελαμψούς, τους ομοφυλόφιλους, τις πόρνες, τους ρομά, τους μαλλιάδες γιους, τις αντιδραστικές κόρες κλπ.κλπ…) επιβράβευσαν τους φονιάδες του Παύλου με τη ψήφο τους.

Ένας χρόνος που δεν πάψαμε να έχουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας το βράδυ αυτό στο Κερατσίνι που «λύγισε» ο φασισμός και έβγαλε πατριωτικό μαχαίρι για να ξεπλύνει την ντροπή του.

Ένας χρόνος που με υψωμένη τη γροθιά ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ τον Παύλο. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ την κρατική τρώγλη που γεννά φασιστάκια. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ να τσακίζουμε τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό και να σπάμε το φόβο. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ τον μαχητικό αντιφασισμό που επιβάλλουν οι καιροί μας, αυτόν που έδειξε και χρεώθηκε με τη ζωή του ο Παύλος. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

 

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ –

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button